Zaterdag 2 is weer terug dames, heren en alles daartussen!

We zijn weer terug dames, heren en alles daartussen!
We beginnen het nieuwe seizoen meteen met een kraker: DE classico van het Hoge Land. Waar de gemoederen hoog opliepen evenals het misplaatste dedain van een aantal spelers van VOGIDO.
Zoals bijna gebruikelijk, heeft trainer, aanvoerder, coach en barman Aaron weer een nieuwe functie toegeëigend, namelijk fulltime callcenter medewerker. Om alle posities op het veld, inclusief vlagger, te kunnen opvullen, moet Aaron wekelijks een flinke ronde bellen. Wederom was hij succesvol en heeft 11 Toppers op het veld weten te plaatsen.
Helaas stonden de voorzieningen voor het organiseren van deze treffer volledig op losse schroeven. We hadden weer eens een weiland waar de koeien in Denekamp zich te goed voor voelen. Gelukkig hadden we het neusje van de zalm onder alle scheidsrechters. De spelers van Vogido zelf! Ze waren welbekend met het fluitprincipe van Basje Nijhuis: “lekker laten doorvoetballen!”. Hier hebben Khalid Wassem El Yadea Wachmen en Aaron volop van mogen profiteren op het middenveld. 67 overtredingen, 0x het fluitje gehoord. Perfect om de botte bijl van stal te halen.
We hebben lang de pot dicht kunnen houden maar een kwartier voor tijd viel die dan toch; de 1-0. Dit was dan ook het momrnt om af te fluiten volgens Ziengs. Echter, de scheidsrechter zag hier geen heil in en liet nog even doorspelen. Bas en Bart vermoedde dat de tijd werd bijgehouden aan de stand van de zon. Gelukkig voor hen stopten we na de 2-0, die overigens meters buitenspel was, maar niet afgevlagd door de immer-brakke Jeppa die tijdens het buitenspelmoment met zijn hoofd in de prullenbak zat, trachtend de vlag in de lucht te steken. Helaas zonder resultaat. Dit vond Dylan-scoresomegoals-Dessenes de uitgelezen kans om Jeppa hiervoor te straffen en hem nog even een fles Smirnhoff Ice onder de neus te drukken.
Al met al, mooie schoppartij, weinig voetbal en het lot uit eigen handen gegeven wat betreft de beker. Tot de volgende treffer!
Met vriendelijke groet,
De Toppers van Zaterdag 2

Laat een reactie achter