De Club van Honderd

De Club van Honderd bestaat al vele jaren. Vroeger was de jaarlijkse financiële bijdrage honderd gulden, hier heeft de Club van Honderd ook haar naam aan ontleend. Tegenwoordig is de jaarlijkse financiële bijdrage slechts € 50,00 euro per jaar.

De Club van Honderd is een autonoom onderdeel van De Tubanters 1897.

Binnen de vereniging krijgen we veel verzoeken om financiële steun van zowel het bestuur als van verschillende commissies, zoals de pupillen-, junioren- en seniorencommissie. Ook komt de Club van Honderd zelf met suggesties en bedenken we hoe we de vereniging de Tubanters 1897 op een positieve manier kunnen ondersteunen.

Eenmaal per jaar schrijven we een vergadering uit voor al onze leden waarin we de bestedingen verantwoorden. Tevens ontvouwen we tijdens deze vergadering wat de plannen voor het komende jaar zijn in overleg met de aanwezige leden.

In het clubgebouw van de Tubanters 1897 hangt een levensgroot bord, naast de bar, waarop al onze leden van de Club van Honderd worden vermeld. Deze leden worden ook op de internetpagina getoond.

De afgelopen jaren hebben we onder andere de volgende zaken mogelijk gemaakt: koffiezetapparatuur, laptops, wasmachines, lichtgewicht verplaatsbare doelen, renovatie kleedkamers, trainingsballen, trainingsattributen, beveiliging en meubilair clubgebouw, sponsoring G elftal, beamer, ballenhok, digitale kassa’s, pinapparaten, trainingshesjes, vlaggenmasten, zitplaatsen kunstgrasveld en beveiligingscamera’s.

Om aan de vele financiële verzoeken te kunnen voldoen hebben we veel leden nodig. Graag willen we dan ook een jaarlijkse fikse uitbreiding van ons ledenbestand.

Dus mocht u ons een warm hart toedragen, schroom dan niet om uzelf aan te melden bij een van onze bestuursleden van de Club van Honderd.

Met vriendelijke groet,

Cor Trienen – voorzitter

 

Cor Trienen

Voorzitter

Tel.: 06-23634761

Karel Nijland

Penningmeester

Tel.: 06-15479966

Jan Rotsma

Secretaris

Tel.: 06-22801213

Henk van Eerten

Bestuurslid

Tel.: 06-40501935