De Grote Clubactie gaat op 19 september van start!

 

Op zaterdag 19 september gaat de Grote Clubactie 2020 van start! Dit jaar doen we voor de derde keer op rij mee. De eerste twee edities hebben we door de inspanning van de vele lotenverkopers opbrengsten gekend tussen de 2.000,- en 3.000,- euro! Deze bedragen zijn volledig ten goede gekomen aan onze jeugdopleiding en dat zal deze keer niet anders zijn.

Ook dit jaar willen we weer een schitterend bedrag ophalen. Zeker in deze tijd met het coronavirus heeft onze vereniging te maken gekregen met gederfde inkomsten en daarom is een mooie opbrengst dit jaar nog meer welkom dan voorgaande jaren. Het zou geweldig zijn als we dit jaar het doel van 3.000,- euro kunnen halen en onze jeugd van allerlei nieuwe materialen kunnen voorzien. Wij zijn ervan overtuigd dat dit mogelijk is en vragen daarom om ieders inzet. Immers, het is voor onze jeugd.

Onderstaand willen we een zo duidelijk mogelijk beeld geven over de Grote Clubactie 2020:

Verantwoord loten verkopen in tijden van Corona

Op zaterdag 19 september 2020 start de Grote Clubactie. Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Opbrengt volledig naar de jeugdopleiding
Bij de Tubanters 1897 ligt onze focus op onze jeugdopleiding. De opbrengst van deze editie van de Grote Clubactie zal daarom wederom volledig naar onze jeugdopleiding gaan.

 

Speciale actie voor lotenverkopers die een Superlot verkopen – verdien 20 euro

Dit jaar hebben we een speciale actie voor lotenverkopers die een Superlot verkopen. Met het verkopen van een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Met de verkoop van een Superlot verdien je niet alleen voor je club, maar ook voor jezelf! Bij ieder verkocht superlot krijg je namelijk 20 euro! Een Superlot kan online of handmatig worden verkocht. Superloten zijn beschikbaar via je leider/trainer of bij Chantal of Jeroen (gegevens onderaan deze brief). Online verkopen gaat via deze link: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/de-tubanters-1897/473027

 

Prijzen voor lotenverkopers

  • Twee toegangskaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Twente voor hem of haar die de meeste loten verkoopt
  • Een Mistery Price voor het team dat de meeste loten verkoopt. Deze prijs wordt afgestemd met het winnende team. Vorig jaar was JO9-2 het winnende team. Zij mochten zich een dag volledig uitleven in de indoorspeeltuin van Ballorig.

Agenda
In onderstaand overzicht staan de belangrijke data omtrent het afhalen, verkopen en inleveren van de loten:

van tot
Maandag 14 september 16:30 18:15 Afhalen loten
Dinsdag 15 september 16:30 18:15 Afhalen loten
Woensdag 11 september 16:30 18:15 Afhalen loten
Zaterdag 19 september Start verkoop van de loten
Zaterdag 7 november Uiterste inleverdatum loten

 

Steun de actie
Om de Grote Clubactie tot een succes te maken en de opbrengst zo groot mogelijk te laten worden, hebben we alle hulp en inzet nodig die we kunnen krijgen! Daarom:

  • Ben je lotenverkoper? Verkoop zoveel mogelijk loten en maak kans op de kaartjes voor FC Twente.
  • Ben je leider of trainer? Stimuleer je spelers om jouw team zoveel mogelijk loten te laten verkopen en ga voor de Mistery Price
  • Ben je ouder, grootouder, tante, oom, neef, nicht of een buurtgenoot die de deur opent voor een van onze lotenverkopers? Koop de loten van de Grote Clubactie voor onze jeugdopleiding!

Informatie
Voor meer informatie over de clubactie kun je kijken op www.clubactie.nl

Voor overige vragen en het ophalen/inleveren van loten kun je bij ons terecht:
Chantal Wijnberg – 06-45294218
Jeroen Ruijter – 06-28268790

Wij willen iedereen bij voorbaat danken voor zijn of haar inzet!

Met vriendelijke groet,

Chantal Wijnberg en Jeroen Ruijter

Laat een reactie achter