Grote Clubactie start 18 september – verkoop 20 loten en verdien een bal!

Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie. De Tubanters 1897 doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Vorig jaar hebben we maar liefst € 4.000,- opgehaald voor onze club! Hierdoor hebben we een nieuw verplaatsbaar doel en 4 smartgoals (https://smartgoals.nl/) voor onze jeugdafdeling kunnen aanschaffen! Dit jaar gaat de opbrengst wederom volledig naar onze jeugdafdeling. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat!

Vanaf heden kunnen alle leiders/trainers van onze jeugdteams de boekjes met loten ophalen en uitdelen aan de spelers. Elke lotenverkoper die minimaal 20 loten verkoopt, wordt beloond met een bal! Daarnaast ontvangt het team dat de meeste loten verkoopt een teamuitje cadeau en de beste lotenverkoper wordt beloond met de Mystery Price!

Verkoopboekje met QR-code
Dit jaar zijn alle boekjes voorzien van een persoonlijke QR code. Deze QR code is gekoppeld aan de persoonlijke verkooppagina van de lotenverkoper. De lotenkoper kan hier eenvoudig de loten aankopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je onderstaand instructiefilmpje:

Steun de actie
Om de Grote Clubactie tot een succes te maken en de opbrengst zo groot mogelijk te laten worden hebben we alle hulp en inzet nodig die we kunnen krijgen! Daarom:

  • Ben je lotenverkoper? Verkoop zoveel mogelijk loten en maak kans op de Mystery Price.
  • Ben je leider of trainer? Stimuleer je spelers om jouw team zoveel mogelijk loten te laten verkopen en ga voor het gratis teamuitje.
  • Ben je ouder, grootouder, tante, oom, neef, nicht of een buurtgenoot die de deur opent voor een van onze lotenverkopers? Koop de loten van de Grote Clubactie voor onze jeugdopleiding!

Informatie
Voor meer informatie over de clubactie kun je kijken op www.clubactie.nl

Voor overige vragen en het ophalen/inleveren van loten kun je bij ons terecht:
Chantal Wijnberg – 06-45294218
Jeroen Ruijter – 06-28268790

Wij willen iedereen bij voorbaat danken voor zijn of haar inzet!

Met vriendelijke groet,

Chantal Wijnberg en Jeroen Ruijter

Laat een reactie achter