Scheidsrechterscommissie seizoen 2022/2023

Een kleine 2 jaar geleden zijn we binnen de Tubanters begonnen met het opzetten van een nieuwe scheidsrechterscommissie. Het hele scheidsrechters gebeuren binnen de Tubanters was enigszins doodgebloed en verworden tot een ondergeschoven kindje, een noodzakelijk kwaad. Onder de enthousiaste impulsen van Roderick Klaver (zelf een jonge scheidsrechter op hoog amateurniveau) zijn we als club een andere weg ingeslagen en dit heeft de afgelopen circa 1,5 jaar al mooie resultaten opgeleverd. Zo hebben er bijvoorbeeld 5 clubmensen hun eerste scheidsrechtersdiploma behaald, hebben we al meer jeugd enthousiast weten te krijgen voor het fluiten van wedstrijdjes en last but not least, we hebben op zaterdag alle wedstrijden voorzien van een spelbegeleider of een pupillenscheidsrechter.

Helaas hebben we van Roderick afscheid genomen. Echter, in de periode dat Roderick actief was voor de Tubanters heeft hij wel een aantal mensen met zich mee gekregen die de ingezette lijn door zullen zetten. Er heeft zich ook weer een heuse scheidsrechterscommissie gevormd. Die bestaat uit onderstaande personen:

Laurents de Boer Frans van Eerten Levi Hoevenberg Kasper Schuitema

– Scheidsrechterscoördinator
– Scheidsrechterscoördinator
– Begeleider spelbegeleiders en pupillenscheidsrechters – Beheer kleding en materialen

Ondergetekende zal als aanspreekpunt dienen voor de scheidsrechterscommissie inzake wedstrijdzaken en als contactpersoon met het hoofdbestuur. Mocht er dus iets zijn waarover van gedachten gewisseld moet worden, schroom niet om contact met mij op te nemen.

Daarnaast zal de commissie worden ondersteund (waar nodig) door Antoinette van Aalst vanuit haar functie als wedstrijdsecretaris.

Ik hoop dat ik u hiermee tot zover voldoende heb geïnformeerd. Namens de scheidsrechterscommissie wensen ik jullie een heel mooi en sportief 2022/2023.

Met vriendelijke groet,

Mark-Dennis Heitbrink
Tel. 0622969270
Mail. heitbrinkmd@gmail.com

Laat een reactie achter