Hoofdleiders 2022/2023

Beste Tubantersleden,

Zoals jullie al een aantal jaren van ons gewend zijn hebben we ook dit seizoen weer een aantal actieve hoofdleiders. Vanwege de groei van de club zijn we verheugd dat we, na vorig seizoen een vierde hoofdleider, dit seizoen een vijfde hoofdleider aan de groep hebben mogen toevoegen. En wel in de persoon van Bernadette Holtslag. Naast de coördinatie van de Mini’s zal zij ook als hoofdleider voor de Mini’s actief zijn.

Op zich verandert er aan de werkwijze en de doelstellingen van de hoofdleiders niets. De hoofdleiders zijn nog steeds het aanspreekpunt voor trainers, leiders, ouders en spelers uit alle geledingen van de vereniging. Wij bemoeien ons niet met voetbaltechnische zaken (dus opstellingen, wissels, enz.). Daarvoor hebben we capabele trainers, maar ook de technisch manager en de technisch coördinatoren. Voor alle andere zaken kunnen wij ten allen tijde aangesproken worden. Vragen over wat dan ook kunnen bij ons neergelegd worden. Als we zelf geen passend antwoord hebben dan zullen wij ons best doen om partijen met elkaar in contact te brengen zodat er wel een passend antwoord komt.

Wij zijn doordeweeks met grote regelmaat bij de club te vinden. Ook op zaterdag zijn wij grote delen van de dag aanwezig. Mocht er reden toe zijn, spreek ons gerust aan. Indien er redenen zijn om dat liever in een privé setting te doen, schroom niet om ons te bellen, appen of te mailen.

We hebben wel een kleine verschuiving doorgevoerd binnen de groep met hoofdleiders om een iets betere verdeling te krijgen.

Hieronder een overzicht van welke hoofdleider bij welke lichting hoort: Mini’s – Bernadet Holtslag

Tel. 0643441518, mail f1holtslag@hotmail.com
JO8 t/m JO10 – Annelies Martens, Email anneliesmartens@live.nl

JO11, JO12, JO13 – Saskia Steenbergen
Tel. 0623472896, mail sas.steenbergen76@gmail.com

JO15, JO17 en JO19 – Lex Molemans
Tel. 0648707031, mail molemans@home.nl

Algemeen hoofdleider – Mark-Dennis Heitbrink Tel. 0622969270, mail heitbrinkmd@gmail.com

Namens alle hoofdleiders wensen wij jullie een mooi en sportief seizoen 2022 / 2023

Laat een reactie achter