Rondje keepers – Brian

Bij De Tubanters 1897 staan de keepers uit de gehele jeugd dit seizoen extra in beeld. Om het niveau van onze jeugdkeepers te verbeteren zijn er daarom dit seizoen extra keepertrainingen!

Keeperstrainer Ed Schot is samen met twee vaste assistenten, Collin Voogtsgeerd en Collin Visser, gestart om de jeugdkeepers stapsgewijs naar een hoger plan te brengen. Aandacht voor de onderdelen die een keeper compleet maakt geeft aan: wat goed is moet goed blijven en de mindere goede onderdelen moeten beter worden.

Op zaterdagen tijdens de wedstrijden maakt Ed opnames van 1 of 2 keepers om dit later samen met de keeper terug te kijken en vervolgens te bespreken in een 1 op 1 gesprek.

Interview
Wekelijks belichten we een keeper in een interview en plaatsen deze op onze website. Deze week de beurt aan Brian uit JO9-1:

 

 

Hallo allemaal
Ik ben Brian Wals 8 jaar en keeper van team O9-1!
Woon in Enschede en heb nog 1 broertje en 2 zusjes mijn papa is Pascal en ook trainer bij de Tubanters en mijn mama heet Petra die ook iedere wedstrijd mij komt aanmoedigen!
Dit seizoen ben ik ook gestart bij de keeperstrainingen om nog beter te worden, want mijn linkerkant met duiken moet sterker worden vooral met lage ballen want ik wil heel graag prof keeper worden, mijn sterke kant is half hoog duiken en uitkomen, dus ik ben heel serieus aan het trainen want ik wil net zo goed worden als mijn favoriete keeper bij fc Twente Unerstal en ook bij Fc Twente willen spelen!
Ik moet nog wel flink groeien maar daar zorgt mijn mama goed voor en vind Boerenkool stamppot heel erg lekker!
Ik leer heel veel van de speciale keeperstrainingen op de Donderdagen!
Komen jullie een keer naar de wedstrijd kijken?
Dag allemaal
Brian Wals

Groeten

Kian de Zeeuw

Met sportieve groet,

Trainer Ed, Collin en Collin

Laat een reactie achter