Opbrengst Grote Clubactie 2023

Met buitengewone trots delen we het verheugende nieuws over de eindstand van De Grote Clubactie:

Dankzij dit grote bedrag kunnen we diverse teams de gelegenheid bieden om deel te nemen aan (internationale) weekendtoernooien. Dit betekent niet alleen een verrijking van sportieve ervaringen, maar ook de versterking van de teamgeest die zo kenmerkend is voor onze club. Binnenkort volgt meer gedetailleerde informatie over de aanmeldprocedure voor onze teams vanaf JO11 en ouder.

Voor onze jongste leden, t/m JO10, staat er een spetterende activiteit op de planning in het voorjaar. We kunnen nu al beloven dat het een onvergetelijke ervaring zal worden, gevuld met lachende gezichten en bruisend plezier.

Het team met de meest verkochte loten is dit jaar de JO10-4 geworden met maar liefst 229 verkochte loten! De JO10-4 mag zich daarom binnenkort gaan opmaken voor een leuk teamuitje!

De beste lotenverkoper is dit jaar Melrone uit JO10-4 geworden! Hij is de trotse winnaar van de Mistery Price! Daarnaast waren er dit jaar een recordaantal van 53 verkopers die 25 of meer loten hebben verkocht en ontvangen hiervoor een mooie bal!

De prijzen zullen worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse midwinterloop op 7 januari 2024 (https://tubanters.nl/zondag-7-januari-42ste-midwinterloop/)

IEDERE PRIJSWINNAAR ONTVANGT IN DE KOMENDE WEEK EEN PERSOONLIJKE BERICHT

Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van De Grote Clubactie, of het nu gaat om het verkopen van loten, het ondersteunen van de actie, of het bieden van een helpende hand achter de schermen. Jullie betrokkenheid en toewijding hebben dit prachtige resultaat mogelijk gemaakt.

Met vriendelijke groet,

 

Chantal Wijnberg en Jeroen Ruijter

Laat een reactie achter