Rondje keepers – Kian

Bij De Tubanters 1897 staan de keepers uit de gehele jeugd dit seizoen extra in beeld. Om het niveau van onze jeugdkeepers te verbeteren zijn er daarom dit seizoen extra keepertrainingen!

Keeperstrainer Ed Schot is samen met twee vaste assistenten, Collin Voogtsgeerd en Collin Visser, gestart om de jeugdkeepers stapsgewijs naar een hoger plan te brengen. Aandacht voor de onderdelen die een keeper compleet maakt geeft aan: wat goed is moet goed blijven en de mindere goede onderdelen moeten beter worden.

Op zaterdagen tijdens de wedstrijden maakt Ed opnames van 1 of 2 keepers om dit later samen met de keeper terug te kijken en vervolgens te bespreken in een 1 op 1 gesprek.

Interview
Wekelijks belichten we een keeper in een interview en plaatsen deze op onze website. Deze week de beurt aan Kian uit JO13-4:

Maak kennis met Keeper Kian de Zeeuw keeper van Team O13-4 !
Kian is al aardig op weg om een goede lengte te krijgen en meet nu 1.60 !
Zijn sterke punten zijn mee voetballen vanuit zijn doel gebied en uit komen!
Wat nog beter moet is het uitschieten vanaf de grond, daar is hij druk mee bezig om dat te laten zien dat het steeds beter wordt💪
Thuis in Enschede woon ik samen met mijn mama Judith, papa Patrick en broer Dean!
Vind de keeperstrainingen heel erg leuk en leerzaam.
Mijn doel is om prof voetballer ( keeper) te worden en ook Keeper Unnerstall is mijn grote voorbeeld en hoop ooit bij FC Twente te mogen voetballen!
Ik weet dat ik hard moet trainen om dat te halen maar ik geef nooit op dus droom ik heel voorzichtig er van!

Groeten

Kian de Zeeuw

Met sportieve groet,

Trainer Ed, Collin en Collin

Laat een reactie achter