De scheidsrechterscommissie bedankt alle scheidsrechters en spelbegeleiders voor hun inzet in het afgelopen kalenderjaar.

Dankzij de inzet van velen; junioren, (niet-) spelende senioren, trainers/leiders en ons eigen vaste team scheidsrechters hebben wij het afgelopen jaar nagenoeg iedere wedstrijd van een eigen scheidsrechter en/of spelbegeleider kunnen voorzien. Dit seizoen hebben wij gemiddeld zo’n 22 thuiswedstrijden op zaterdag, dus een geweldig resultaat. Waaruit blijkt dat we ook echt iedereen nodig hebben om niet de trainers/leiders hun eigen team te moeten laten fluiten.

Het afgelopen jaar hebben zich een aantal waardevolle leden aangemeld om zo en af toe het team scheidsrechters bij te staan, fantastisch!! Deze groep mag uiteraard altijd aangevuld worden!!! Het komende jaar zullen er verschillende KNVB Academie opleidingen gevolgd worden door ons team scheidsrechters. Met als doel uiteraard om het scheidsrechteren en de organisatie daaromheen naar een hoger niveau te brengen Ons streven is om zoveel mogelijk opgeleide eigen scheidsrechters in te zetten bij alle wedstrijden. Daar kunnen wij alle enthousiaste hulp bij gebruiken, dus een vrij uurtje over op zaterdag….meld je dan aan!!!

Vanuit de scheidsrechterscommissie wensen wij iedereen een fijne feestdagen en heel gelukkig, gezond en sportief 2024 en tot 6 januari aanstaande!!

Met vriendelijke groet,

Edwin Lansink

Cursus verenigingsscheidsrechter: V.l.n.r. Bram Hammink, iemand anders, Tess Overbosch, Hendrie Zwiggelaar, Fernando Visscher, Pascal Dobbelsteen en Marcel Leeuw

 

Laat een reactie achter