Nieuwe hoofdleider Mini League t/m JO11 Annelies Martens

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Annelies Martens en sinds onze dochter voetbalt bij De Tubanters, betrokken bij deze club. Laura voetbalt op dit moment bij de JO13-2. Vorig jaar ben ik teamleider geweest van de JO12-3 en op deze manier heb ik het team, de club en het spel beter leren kennen. In het dagelijks leven ben ik intern begeleider en leerkracht op een basisschool. Een mooie baan wat ik met veel plezier doe. Ik vind het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Verder ben ik getrouwd met Marcel Martens, trainer van de JO13-2 en ook moeder van Dani, een echte hardloper.

Mij is gevraagd om hoofdleider, aanspreekpunt te zijn voor de mini’s en de JO8 t/m J011. Om mijn steentje bij de te dragen voor de club, wil ik dat graag doen. Wat kun je van een hoofdleider verwachten? Kort gezegd zijn de hoofdleiders de koppeling tussen elftalleiders, trainers, ouders enerzijds en de verantwoordelijken van de Tubanters anderzijds. 

Wij gaan niet over voetbaltechnische zaken, daarvoor zijn de trainers, technisch manager en technisch coördinator. Voor alle ander (rand)zaken zijn wij het eerste aanspreekpunt. Ook als er iets is, wat om welke reden dan ook, niet direct met de trainer of leider besproken kan worden, dan kunnen wij altijd proberen hierin iets te betekenen. Mocht er iets zijn, kun je me altijd mailen (anneliesmartens@live.nl). Ik zal dan proberen zsm contact met je op te nemen. 

 

Laat een reactie achter