Hoofdleiders 2021/2022

Beste Tubantersleden,

Zoals jullie al een aantal jaren van ons gewend zijn hebben we ook dit seizoen weer een aantal actieve hoofdleiders. Vanwege de groei van de club is er in de bezetting en op organisatorisch vlak wel een wijziging geweest. Zo hebben we er met ingang van dit seizoen een vierde hoofdleider bij, waar we tot nu toe konden volstaan met drie hoofdleiders. 

In de persoon van Annelies Martens hebben we deze vierde hoofdleider gevonden, een feit waar wij heel blij mee zijn. Zij blijft tevens actief als elftalleider van de JO13-2. In een apart stukje zal zij zich nader aan jullie voorstellen. 

Op zich verandert er aan de werkwijze en de doelstellingen van de hoofdleiders niets. De hoofdleiders zijn nog steeds het aanspreekpunt voor trainers, leiders, ouders en spelers uit alle geledingen van de vereniging. Wij bemoeien ons niet met voetbaltechnische zaken (dus opstellingen, wissels, enz.). Daarvoor hebben we capabele trainers, maar ook de technisch manager en de technisch coördinatoren. Voor alle andere zaken kunnen wij ten allen tijde aangesproken worden. Vragen over wat dan ook kunnen bij ons neergelegd worden. Als we zelf geen passend antwoord hebben dan zullen wij ons best doen om partijen met elkaar in contact te brengen zodat er wel een passend antwoord komt. 

Wij zijn doordeweeks met grote regelmaat bij de club te vinden. Ook op zaterdag zijn wij grote delen van de dag aanwezig. Mocht er reden toe zijn, spreek ons gerust aan. Indien er redenen zijn om dat liever in een privé setting te doen, schroom niet om ons te bellen, appen of te mailen.

Dan nog even heel kort de wijziging in de bezetting die is doorgevoerd. Tot afgelopen zomer was Mark-Dennis Heitbrink hoofdleider voor de mini’s en de JO8 tot en met de JO11. Vanwege een verschuiving van taken en werkzaamheden binnen de club zal Mark-Dennis per direct als algemeen hoofdleider verbonden zijn aan de club. Daarnaast is hij elftalleider van de JO15-1, neemt een deel van het wedstrijdsecretariaat voor zijn rekening en heeft een adviserende rol richting de scheidsrechterscommissie. Annelies Martens zal bovengenoemde groepen overnemen. 

Hieronder een overzicht van de hoofdleiders:

Namens alle hoofdleiders wensen wij jullie een mooi en sportief seizoen 2021 / 2022 

Laat een reactie achter