Martijn Misana nieuwe hoofdtrainer Tubanters 1

Voor de oplettende Tubanters volgers was het in 2018 al bezegelt. In de papieren editie van de TC Tubantia en in de trainerscarrousel van de website stond al de naam van de nieuwe trainer voor aankomend seizoen. De huidige hoofdtrainer, Tim Somberg, verlaat Tubanters na vele jaren trouwe dienst. De technische commissie kon daardoor op zoek naar een nieuwe trainer en kwam uit bij Martijn Misana. Martijn is dit seizoen trainer bij competitie tegenstander VV Buurse. De 39-jarige Martijn komt op 17 februari van dit jaar met zijn huidige ploeg nog op bezoek als tegenstander, maar neemt na het seizoen dus het trainersstokje over.

Wij wensen Martijn Misana alvast welkom en wensen hem veel succes het komende seizoen.

Hieronder volgt een korte introductie van Martijn Misana zelf:

Ik ben Martijn Misana, 39 jaar oud en woonachtig in Enschede. Ik ben getrouwd met Gerda en heb 2 dochters; Iris (10 jaar) en Roos (3 jaar) In het dagelijks leven ben ik leerkracht in het basisonderwijs in Hengelo.

Mijn voetbalcarrière begon op mijn 7e bij UDI. Vanaf de C-jeugd overgestapt naar SC Enschede. Hier heb ik alle jeugdelftallen doorlopen en op mijn  18e de overstap gemaakt naar de 1e selectie. Vanaf 1998 tot en met 2005 heb ik een prachtige tijd meegemaakt op het Diekman. Helaas werd ik al vanaf jonge leeftijd geconfronteerd met blessureleed, m.n. aan de knieën, waardoor ik het gewenste niveau (hoofdklasse) op dat moment bij SC Enschede niet meer kon halen. Een overstap naar Rigtersbleek  (2e klasse) volgde. Ook hier weer mooie jaren meegemaakt met mooie mensen bij de club en veel goede spelers en trainers, onder wie Rob Poell, die natuurlijk mede verantwoordelijk was voor de successen van De Tubanters, waardoor de club zelfs de Hoofdklasse haalde. Helaas stak in het seizoen 2009-2010 opnieuw lichamelijk ongemak de kop op, waardoor ik in de voorbereiding op het nieuwe seizoen besloot dat het mooi was geweest met mijn actieve carrière.

In dat zelfde jaar heb ik de mogelijkheid gekregen, dankzij Eddy Boerhof (destijds hoofdtrainer bij Rigtersbleek), om te ‘ruiken’ aan het leven langs de zijlijn. Gedurende een half jaar meegelopen bij het eerste elftal en eigenlijk vanaf de eerste seconde was ik verkocht. Niet alleen (assistent) trainer zijn op het veld, maar alles wat er bij komt kijken ‘triggerde’  mij om de cursus TCIII te volgen. Nadat de cursus succesvol werd afgerond kon ik gelijk aan de bak en werd ik trainer van Rigtersbleek 2 en de Beloften (O21). Na 3 jaar wilde ik echter graag zelf hoofdtrainer worden en Buurse kwam langs. Een perfect moment en een perfecte club om de eerste stappen als hoofdtrainer te zetten. Na 2 succesvolle jaren, en een tot op heden moeizaam 3e seizoen, aangegeven dat ik op zoek ga naar een en nieuwe uitdaging, en dat wordt dus De Tubanters. Een mooie, grote club met bevlogen mensen die hard bezig zijn om de club verder te ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik hieraan mijn steentje mag bijdragen!

Laat een reactie achter