Marein en Quinn van JO10-1 zien Tubanters 1 gelijkspelen tegen Emos

Tubanters 1 speelde afgelopen zondag wederom een thuisduel. En dat betekend dat er vanuit de pupillen van de Tubanters weer 2 spelertjes mee mogen lopen met het eerste elftal. Ditmaal was het de beurt aan Quinn en Marein. Beide jongens spelen dit seizoen in de JO10-1 en hebben een groot voordeel dit seizoen. Want naast JO15-1 trainer Toine Kohn hebben ze nog een trainer dit seizoen. Hoofdtrainer van de club, Hendrie Zwiggelaar, traint namelijk ook nog de jonge pupillen. En dat gaat onze hoofdtrainer ook goed af. Want ongeslagen met Tubanters 1 is een goede prestatie, maar waar voornamelijk gelijkgespeeld wordt met het vlaggenschip, behaalt Hendrie Zwiggelaar met JO10-1 wel overwinningen. Misschien daarom wel goed dat zijn eigen jongens uit de pupillen er vandaag bij zijn.

Beide jongens spelen in de JO10-1 op het middenveld, daar waar ook deze zondag een slag wordt uitgevochten voor een driepunter. De jongens zien een zeer slechte eerste helft waarbij 0-0 dan ook de logische ruststand is. In de kleedkamer luisteren Quinn en Marein dan ook even naar hun eigen trainer. Alleen nu met een lekker zakje chips en een drankje. Dat mag op zaterdag niet in de rust hoor. Beide jongens luisteren goed, want het liefst willen ze later toch de stap naar het profvoetbal maken. Marein is fan van Frenkie de Jong, maar Quinn kijkt toch liever naar Mbappe bij zijn lievelingsclub PSG. Marein houdt het toch dichter bij huis, want FC Twente is zijn lievelingsclub.

Dan maar weer terug naar de wedstrijd. Tubanters 1 komt op voorsprong via een mooie aanval over links en een goede kopbal. Dit maakt het leuker om naar te kijken. Toch had Quinn misschien wel Mbappe in het veld willen hebben, want Tubanters mist te veel kansen. Niet veel later zien ze Emos op gelijke hoogte komen. Dat is jammer. Tubanters krijgt nog een aantal grote mogelijkheden, maar het blijft weer bij een gelijkspel. Waarschijnlijk neemt trainer Hendrie Zwiggelaar de overwinningen weer mee naar de JO10-1.

Quinn en Marein…? Mogen wij als eerste ook een driepunter van jullie trainer hebben? Gelijkspelen verveeld ook wel een beetje…

Na een lekker drankje en een patatje in de bestuurskamer en de daarbij horende voetballen met handtekeningen is het tijd om naar huis te gaan. Quinn en Marein, bedankt voor jullie aanwezigheid.

Laat een reactie achter