Gratis inloopspreekuur Weerfit Fysiotherapie

Vanaf dit seizoen is er elke maandag en woensdag van 18:00 uur tot 18:30 uur een gratis fysiotherapie inloopspreekuur. Heeft u een klacht waarvoor u wilt weten of fysiotherapie gewenst is, of wilt u een kort advies voor uw klacht? Kom gerust bij ons langs aan de Olympialaan 20, locatie De Tubanters, Sportpark ‘’Het Diekman’’.

Voor wie is dit inloopspreekuur geschikt?

Dit inloopspreekuur is geschikt voor iedereen met lichamelijke klachten waarvan u wilt weten of fysiotherapie gewenst is. Het inloopspreekuur is bedoeld voor zowel leden als niet-leden zoals buurtbewoners, vrienden en ouders, allen bent u welkom.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens dit inloopspreekuur wordt uw klachtenbeeld beoordeeld door een fysiotherapeut. Dit wordt gedaan aan de hand van een kort vragengesprek met eventueel een onderzoek. Tijdens het inloopspreekuur zal er geen behandeling plaatsvinden. Na deze screening zal de fysiotherapeut samen met u beoordelen wat de beste vervolg stap is voor het behandelen van uw klachten.

Wanneer is het spreekuur?

Het inloopspreekuur is iedere maandag en woensdag van 18:00 uur tot 18:30 uur. Het is een inloopspreekuur, maar we vinden het wel prettig als we op de hoogte zijn van uw komst. Op deze manier kunnen wij rekening houden met de planning, waardoor u minder lang hoeft te wachten.

Er zijn geen kosten verbonden aan het inloopspreekuur.

Voor meer informatie

Ga naar weerfit.nl of bel 053-7850601

Olympialaan 20, 7541 BK Enschede

Laat een reactie achter