Nieuwe verenigingsmanager Henny Roerink

Op de Algemene Ledenvergadering van 31 augustus is Henny Roerink teruggetreden als bestuurslid van onze vereniging. De reden hiervoor was positief: per 1 september is Henny de verenigingsmanager van De Tubanters 1897. In onderstaand schrijven stelt hij zichzelf aan u voor:

 

Mijn naam is Henny Roerink, 54 jaar. Getrouwd met Colette en vader van twee dochters; Merle (22) en Jeske (19). Ik kom uit een “Tubantersgezin”. Mijn vader (erelid),  moeder (Lid van Verdienste),  broer (oud eerste elftalspeler) en neef (2e elftalspeler) waren/zijn allemaal zeer actief binnen de club.

Ik ben bijna 48 jaar lid van onze club. Tijdens mijn jeugdjaren heb ik alle standaardteams doorlopen en debuteerde ik op zeventienjarige leeftijd in het eerste elftal van De Tubanters 1897. Daarna nog jaren in het tweede elftal gespeeld en op 22 juli 2002 heb ik mijn actieve voetbalcarrière afgesloten met een afscheidswedstrijd tegen Newcastle United.

In de jaren daarna was ik leider van het tweede elftal en heb vervolgens 10 jaar lang dezelfde functie vervuld bij het eerste elftal. Ondertussen hield ik me ook nog bezig met allerlei ander vrijwilligerswerk binnen de club.

In 2016 werd ik door onze huidige voorzitter en penningmeester benaderd voor een functie binnen het hoofdbestuur. Na vier prachtige jaren heb ik op 31 augustus jl. het bestuur moeten verlaten. Dit had echter een positieve reden:

Per 1 september mag ik mezelf verenigingsmanager van EV & AC De Tubanters 1897 noemen.

Vanaf die dag ben ik o.a. verantwoordelijk voor onderhoud en beheer van onze accommodatie, het ondersteunen van de vrijwilligers, het onderhouden van contacten met externe partijen (gemeente, onderwijs, zorg, welzijn etc. etc.) en de exploitatie van ons clubhuis en de velden.

Een functie die ik – in het voetspoor van mijn vader – met trots en veel plezier denk in te kunnen vullen teneinde onze prachtige club op een nóg hoger plan te tillen.

U kunt met al uw vragen bij mij terecht op:

Maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren in ons clubhuis.

Per mail: verenigingsmanager@tubanters.nl

Telefoon: nummer verschijnt binnenkort op de website.

 

Graag tot ziens!

 

Henny Roerink

3 Reacties

Laat een reactie achter