De Tubanters 1897 op naar de 125 jaar

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 25 oktober jl. van onze voetbalvereniging werd het jubileumjaar feestelijk geopend door het hijsen van de jubileumvlag door ere-voorzitter Gerard Bakker en erelid Wim ter Horst. Tijdens het komende jaar zullen de leden van De Tubanters 1897 worden getrakteerd op een scala aan activiteiten in verband met de 125e verjaardag op 16 oktober 2022.

Verder wist voorzitter Marcel ter Horst te melden dat het de club op vrijwel alle fronten voor de wind gaat.  De pandemie is niet van invloed geweest op het verenigingsleven van de blauwzwarten.  ‘We zijn er sterker uitgekomen dan dat we erin gingen’ aldus voorzitter ter Horst.

Er waren dit jaar 4  jubilarissen die een gouden speld ontvingen ivm langdurig lidmaatschap:

  • Ruben Subelack – 25 jaar
  • Edwin Tempelman – 40 jaar
  • Piet Holl – 40 jaar
  • Jack Mulstege – 50 jaar
  • Piet Roelofs – 60 jaar

Belangrijke onderscheidingen waren er dit jaar voor Annette van der Veer en Karel Nijland. Annette ontving de zilveren waarderingsspeld vanwege haar tomeloze inzet in het clubhuis in met name de weekenden. De Hofhuisbeker (de hoogste onderscheiding binnen de vereniging)  ging dit jaar naar Karel Nijland. Met name vanwege het feit dat hij tijdens de pandemie structureel 6 dagen per week aanwezig was om de jeugdtrainingen door te kunnen laten gaan. Ook werd Nienke van Veelen bedankt voor haar werkzaamheden op de ledenadministratie.

Nienke van Veelen werd bedankt voor haar jarenlange inzet op de ledenadministratie.

Annette van der Veer ontving de zilveren waarderingsspeld

De Hofhuisbeker (de hoogste onderscheiding binnen de vereniging)  ging dit jaar naar Karel Nijland.

Ruben Subelack – 25 jaar lid

Edwin Tempelman – 40 jaar lid

Piet Holl – 40 jaar lid

Jack Mulstege – 50 jaar lid

Piet Roelofs – 60 jaar lid

De Algemene Ledenvergadering werd afgesloten met het zingen van het clublied onder begeleiding van Luc Oostindie op de piano.

Het jubileumjaar werd feestelijk geopend door het hijsen van de jubileumvlag door ere-voorzitter Gerard Bakker en erelid Wim ter Horst.

Laat een reactie achter