Meld je team aan voor een internationaal weekendtoernooi (bijdrage vanuit de Grote Clubactie)

De opbrengst van de Grote Clubactie gaat altijd naar onze jeugdafdeling. In voorgaande jaren heeft dit ervoor gezorgd dat we allerlei materialen hebben kunnen aanschaffen zoals: nieuwe doelen, ballen, smartgoals, etc.

Dit jaar zal het geweldige eindbedrag van € 5.582,52 gedeeltelijk worden ingezet om onze jeugdelftallen van JO11 t/m JO17 de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan een internationaal weekendtoernooi. Een geweldige ervaring!

Ballfreunde
Deze toernooien worden georganiseerd door Ballfreunde en vinden plaats in Schüttorf (30 min. reistijd) en Göttingen (3 uur reistijd). De ontvangst is vrijdagmiddag en de prijsuitreiking is op zondagmiddag. Overnachten is in een sporthal of tent en is op basis van halfpension.

Zie onderstaande overzicht en flyers voor meer informatie:

Toernooi Locatie Leeftijd Reistijd Datum Opmerking
Vechte Cup Schüttorf, Duitsland JO11 en JO12 0,5 uur 17 – 19 juni Alleen beschikbaar voor JO11 en JO12 vanwege eigen Johan Bakker toernooi
Leine Cup Göttingen, Duitsland JO11 t/m JO17 3,5 uur 8 – 10 juli

Aanmelden

Heb je als team interesse om aan een van de twee toernooien mee te doen en ben je benieuwd naar de bijdrage vanuit de Grote Clubactie en overige voorwaarden? Meld je team dan aan via toernooien@tubanters.nl en er wordt contact met je opgenomen.

Laat een reactie achter