Voorlopige teamindeling jeugd 2020/2021 – doortrainen juni – start Mini League

Geachte ouders/verzorgers,

Het coranavirus heeft zowel het normale leven als ook de voetbalwereld volledig op zijn kop gezet. Gelukkig zijn we alweer enkele weken bezig om op aangepaste wijze tegen het balletje aan te trappen. Voorzichtig mogen we weer denken aan het begin van de nieuwe competitie in september 2020.

Informatie over het nieuwe seizoen zoals o.a. trainingsdagen, trainingstijden, competitie-indeling en wie de trainer is, zullen wij stapsgewijs aan u laten toekomen.

Mede vanwege het feit dat we door het coronavirus een periode niet hebben kunnen voetballen is besloten dat we in ieder geval in de maand juni doorgaan met trainen. Ook de mini-league gaat weer van start op vrijdag 5 juni. Over de maanden juli en augustus zullen we u eind juni informeren.

Onderstaand treft u, de door de technische coördinatoren samengestelde, voorlopige indeling, aan. Vanaf volgende week 2 juni zal in deze nieuwe indeling getraind zal gaan worden. De nieuwe groepen JO 8, JO 9 en de JO 10 trainen op de maandag en woensdag van 17:00 uur-18:00 uur. De nieuwe groepen JO 11, de JO 12 en de JO 13 trainen op de dinsdag en donderdag ook van 17:00 uur-18:00 uur.

Voorlopige teamindeling jeugd 2020/2021

In het nieuwe seizoen koppelen wij de JO8 groep aan de mini-league. Dit houdt in dat zij niet meer in competitieverband gaan voetballen, maar onderling hun wedstrijden spelen. Wij laten u weten of dit op de vrijdagavond of op de zaterdagmorgen gaat plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,

Freek van Oenen (Technisch Manager)
Ben Weber (Talentencoach)
Charles Gottenkieny (Coördinator JO14 t/m JO19 en MO15)
Justin van der Tuin (Coördinator JO12 en JO13)
Frank Holtslag (Coördinator Mini’s t/m JO11)

 

Laat een reactie achter