Hoofdleiders jeugd Saskia Steenbergen en Mark-Dennis Heitbrink

Beste (jeugd)leden en ouders,

Zoals velen van jullie wellicht weten zijn wij, Saskia Steenbergen en Mark-Dennis Heitbrink, dit seizoen actief geweest als hoofdleiders voor de JO12 en de JO13. We hebben dat met heel veel plezier en enthousiasme gedaan en ook vanuit alle geledingen van de vereniging werd ons werk met veel enthousiasme ontvangen. Zowel ouders, spelers, trainers als Technische Commissie en bestuur waren erg tevreden.

De bedoeling van De Tubanters was dat er voor elke jaargang een hoofdleider zou komen. Deze functie is 2 seizoenen geleden in het leven geroepen, maar helaas is gebleken dat het heel erg lastig is om dat te verwezenlijken. In de loop van dit seizoen zijn wij gaan nadenken of we dan misschien niet een iets andere structuur daarin moesten gaan aanbrengen, te meer ook omdat er ook uit andere lichtingen dan de JO12 en JO13 mensen naar ons toe kwamen.
We hebben daar wat ideeën over op papier gezet en dit voorgelegd aan het hoofdbestuur. Deze week hebben we formeel alles rond gekregen en we zijn dan ook zeer verheugd dat we kunnen melden dat we met directe ingang als hoofdleiders gaan fungeren voor de gehele jeugdafdeling, van de mini’s tot en met de JO19 en Meiden-teams.
In de organisatiestructuur binnen de Tubanters zullen wij een zelfstandig onderdeel gaan vormen, die direct onder het hoofdbestuur staat, met korte lijnen naar het Technisch Management en het Jeugdbestuur.

In principe houden wij ons bezig met alle organisatorische zaken rondom de jeugdelftallen, behalve de voetbal technische zaken. Daarvoor zijn de Technisch Coördinatoren verantwoordelijk samen met de trainers.

Omdat ons werkveld nu aanzienlijk groter is geworden zijn wij op zoek naar een 3e hoofdleider/ster. Omdat wij zelf kinderen hebben die in de JO13 en JO15 spelen, hebben wij iets minder affiniteit met de allerjongste jeugd. Wij geven dus de voorkeur aan een hoofdleider die binding heeft met de jongste jeugd, dus vanaf circa JO11 en jonger.
Voorwaarden die wij stellen is dat we als groep hoofdleiders een klik met elkaar moeten hebben, aangezien we regelmatig intensief overleg hebben met elkaar. Daarnaast is het erg prettig als de hoofdleider regelmatig zichtbaar aanwezig is bij Tubanters. En dan doelen we met name op trainingsdagen en op zaterdagochtend. Hiermee vergroten we het bereik en dat maakt het voor ouders, spelers, trainers, enz makkelijker om ons te benaderen.

Mocht je na het lezen belangstelling hebben gekregen voor de functie van hoofdleider, neem gerust contact op met één van ons via één van onderstaande mailadressen.

Met sportieve groet,

Saskia Steenbergen
sas.steenbergen76@gmail.com

Mark-Dennis Heitbrink
heitbrinkmd@gmail.com

 

1 Reactie

Laat een reactie achter