Verenigingsmanager Henny Roerink tekent contract

In oktober 2019 kregen wij het verzoek van wethouder Niels van den Berg om na te denken over de mogelijkheden van een ontmoetingscluster, projectnaam “Kracht van Verenigen” bij onze vereniging. Na de afweging van alle voor- en nadelen heeft het bestuur destijds besloten om deel te nemen aan het project. Eén van de voordelen was dat we door de subsidie van het project in staat waren een verenigingsmanager aan te stellen.

Nu 4 jaar later is het project, inmiddels omgedoopt tot “De Vrije Ruimte”, zeer succesvol voor zowel de gemeente als onze vereniging. Wij hebben inmiddels de toezegging van de gemeente dat het project gecontinueerd wordt.
Spil in dit project en voor een zeer groot deel verantwoordelijk voor het succes is Henny Roerink onze verenigingsmanager. Naast zijn werkzaamheden voor het project is hij dagelijks aanwezig in het kantoor in ons clubgebouw en verantwoordelijk voor de niet voetbaltechnische zaken binnen onze club. Ook op dit vlak hebben we de afgelopen jaren, mede door de inbreng van Henny, veel vooruitgang geboekt.

Henny is vanaf 1 september 2020 in dienst van de vereniging. Nu heeft het bestuur zijn tijdelijke contract omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Hiermee willen we Henny van harte feliciteren.

Namens het bestuur,

Marcel ter Horst
Voorzitter

Laat een reactie achter