Tubanters JO12-1 Kampioen in de 1e klasse!

Op zaterdag 7 december speelde de JO12-1 de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Markelo JO12-1. Bij winst zouden we niet meer door de laatst overgebleven concurrent Juventa te achterhalen zijn. En winst werd het, met maar liefst 12-3 werd Markelo opzij gezet.

De basis voor dit kampioenschap werd natuurlijk niet vandaag gelegd. Al in de voorbereiding werd duidelijk dat er potentie in deze groep zat. Met een groep die nog niet eerder in deze samenstelling had samen gespeeld en met een nieuwe trainer werd de bekercompetitie aangevangen. Met 9 punten uit 3 duels werd de volgende ronde gehaald.
Ook in de competitie waren er gelijk goede resultaten. Na 5 overwinningen, met als uitschieter de 1-12 uit bij Oranje Nassau, werd in de zesde wedstrijd het eerste puntverlies geleden. Uit bij Avanti werd met 2-2 gelijk gespeeld. De wedstrijd er na echter werd directe concurrent Juventa thuis met maar liefst 6-0 verslagen! Het kampioenschap kwam steeds dichterbij….. Uit bij Wilhelminaschool moest het gebeuren. Echter, er zat die dag zoveel spanning in de ploeg dat helemaal niks lukte. Kansloos en niet eens geflatteerd werd met 4-0 verloren….
Dan maar op de laatste speeldag. Vanaf de eerste minuut waren de jongens scherp. Bij rust stond het al 8-1 voor Tubanters! Einduitslag dus 12-3! De terechte en dik verdiende kampioen!

Super werk van trainer Virgil Gondorf, die elke dinsdag en donderdag een topopkomst op de training heeft. De spelers lopen met hem weg en ook het contact met de ouders is goed.
Wesley, Bart, Teije, Job, Christian, Djermano, Thomas, Jaiden, Tyrell en Coen….. Super goed gedaan!
Dank ook aan alle ouders die elke week weer langs de lijn staan. En in het bijzonder nog even een bedankje aan de sponsoren JM Vastgoed en Steakhouse Goody’s. Door deze sponsoren zijn de jongens voorzien van mooie trainingspakken en tassen. Ziet er top uit en ze komen gelikt voor de dag als team.
Na de winterstop door in de hoofdklasse. Hele andere koek. Het zal zeker pittig worden maar de jongens hebben al laten merken dat ze uitdaging graag aan gaan!

Namens alle spelers, trainer en ouders alvast fijne feestdagen, mooie jaarwisseling en tot volgend jaar langs de lijn.

 

Mark-Dennis Heitbrink

Laat een reactie achter