Hoofdleiders JO12 en JO13

       

Voor het tweede opeenvolgende seizoen werken we bij De Tubanters met hoofdleiders. Wij willen ons als hoofdleiders van de JO12 en JO13 graag even kort voorstellen.

Wij zijn Saskia Steenbergen en Mark-Dennis Heitbrink. Saskia is moeder van Mick en Lenn. Mick honkbalt en Lenn is als voetballer actief in de JO13-1. Van dit team is Saskia ook de elftalleidster, naast haar functie als hoofdleider.
Mark-Dennis is vader van Daan en Coen. Daan speelt in de JO15-1 en Coen is keeper van de JO12-1. Mark-Dennis is naast hoofdleider ook elftalleider van de JO15-1.

Wat kunnen wij als hoofdleiders betekenen voor de JO12 en JO13? Kort gezegd zijn wij de koppeling tussen elftalleiders, trainers en ouders enerzijds en de verantwoordelijken van de Tubanters anderzijds. Wij houden ons niet bezig met de voetbaltechnische zaken, daarvoor zijn de trainers en de technisch manager en de pupillencoördinator. Voor alle andere (rand)zaken zijn wij het eerste aanspreekpunt. Ook als er eens iets is wat, om welke reden dan ook, niet direct met de trainer of leider besproken kan worden, dan kunnen wij altijd proberen hierin iets te betekenen.

Mocht je ons willen spreken, wij zijn dinsdag, donderdag en op zaterdag veelal aanwezig op de club. Mocht dit niet lukken, de trainers en leiders van de JO12 en JO13 teams hebben onze telefoonnummers.

Met sportieve groet,

Saskia Steenbergen
Mark-Dennis Heitbrink

Laat een reactie achter