Meld je team aan voor een internationaal weekendtoernooi (bijdrage vanuit de Grote Clubactie)

De opbrengst van de Grote Clubactie gaat ieder jaar naar onze jeugdafdeling. Dit jaar zal het geweldige eindbedrag van € 7.032,- gedeeltelijk worden ingezet om onze jeugdelftallen van JO11 t/m JO19 de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan een internationaal weekendtoernooi naar keuze. Een geweldige ervaring!

EURO-SPORTRING & Ballfreunde
Via EURO-SPORTRING en Ballfreunde bestaat de mogelijkheid om uit verschillende weekendtoernooien te kiezen in binnen- en buitenland. V.w.b. de overnachtingen kan er gekozen worden voor het comfort van een hotel, de gezelligheid van een tent of de sportieve sfeer van een sporthal. Elk in een verschillende prijscategorie. In onderstaande brochures vind je een overzicht van alle toernooien, inclusief gedetailleerde informatie.

Interesse?
Heeft jouw team interesse om deel te nemen aan een van de toernooien en ben je nieuwsgierig naar de bijdrage vanuit de Grote Clubactie en andere voorwaarden? Neem dan contact op met Jeroen Ruijter via jeroenruijter@gmail.com, en er zal spoedig contact met je worden opgenomen.

Laat een reactie achter