Rondje keepers – Tim

Bij De Tubanters 1897 staan de keepers uit de gehele jeugd dit seizoen extra in beeld. Om het niveau van onze jeugdkeepers te verbeteren zijn er daarom dit seizoen extra keepertrainingen!

Keeperstrainer Ed Schot is samen met twee vaste assistenten, Collin Voogtsgeerd en Collin Visser, gestart om de jeugdkeepers stapsgewijs naar een hoger plan te brengen. Aandacht voor de onderdelen die een keeper compleet maakt geeft aan: wat goed is moet goed blijven en de mindere goede onderdelen moeten beter worden.

Op zaterdagen tijdens de wedstrijden maakt Ed opnames van 1 of 2 keepers om dit later samen met de keeper terug te kijken en vervolgens te bespreken in een 1 op 1 gesprek.

Interview
Wekelijks belichten we een keeper in een interview en plaatsen deze op onze website. Deze week de beurt aan Tim uit JO12-2:

Hallo allemaal,

Hallo allemaal dit is keeper Tim
Tim is 11 jaar woont in Enschede.
Hij keept bij de Tubanters in 12-2 en probeert natuurlijk om in een eerste team te komen, traint hard en vindt de trainingen heel leerzaam.
Tim zit op de school. ‘De Bron” in groep 8.
Zijn mama is Kitty en papa heet Wim!
Natuurlijk zijn die vaak op de velden te vinden om Tim support te geven.
Zijn favoriete club is FC Twente en zijn favoriete doelman is Neuer!!
Op de vraag , wat doe je goed en wat minder goed tijdens de wedstrijden gaf Tim als antwoord: ik denk dat ik goed coach en dat ik goed mee voetbal dus van de doellijn!
Wat zeker beter moet is uittrappen vanaf de grond, maar dat heeft te maken met de kracht momenteel in m’n benen, daar moet nog groei en ontwikkeling in komen dat komt wel vind ik!
Over de vraag wat wil je worden later is Tim duidelijk.., : ik wil graag bij de Brandweer 💪
Voorlopig heb ik nog heel wat jaartjes om goed te leren en lekker te voetballen bij de Tubanters…

Groetjes van Tim

Met sportieve groet,

Trainer Ed, Collin en Collin

Laat een reactie achter