Pupil van de Week: Rana Aktas

Bij de Tubanters1897 was het de traditie, dat wanneer het eerste elftal van de vereniging thuis speelt er een ‘Pupil van de Week’ aanwezig was om het team te ondersteunen.

Vorig seizoen hebben we helaas geen pupil van de wedstrijd gehad, maar vanaf dit seizoen zal er bij iedere thuiswedstrijd van het 1e elftal weer een Pupil van de Week aanwezig zijn.

 

Wat betekent dit?
De Pupil van de Week wordt om 13:15 uur verwacht in de kantine. Wendy de Roo zal de Pupil van de Week en de ouders/verzorgers ontvangen. De Pupil van de Week dient zich om te kleden en met de spelers zich naar het veld te begeven om de warming-up mee te doen. Na de warming-up gaat de Pupil van de Week samen met de scheidsrechter en beide teams het veld op. En vlak voordat de wedstrijd begint mag de Pupil van de Week de aftrap nemen. De aftrap houdt in dat, de Pupil van de Week, de bal aan de voet meeneemt en alle spelers van de tegenpartij omspeeld en vervolgens ons (hopelijk) op een symbolische 1-0 voorsprong zet door de bal in het doel te schieten. Vervolgens neemt de Pupil van de Week plaats in de dug-out naast de hoofdtrainer en wisselspelers. Nadat dit alles heeft plaatsgevonden krijgt de Pupil van de Week in de kantine een patatje of een snack en wat te drinken.

 

De Tubanters1897 1 – La Premiere 1

Op zondag 22 september mocht Rana Aktas, als eerste Pupil van de Week van het seizoen, aansluiten bij het eerste elftal. Rana is 8 jaar oud en speelt in de Tubanters1897 JO9-2. Haar team heeft de luxe dat het uit 3 trainers bestaat, namelijk Bas, Slemen en Fagaz. Daarnaast ook nog een leider, Jeroen.

Rana is al 4 jaar lid van de Tubanters1897 en voetbalt sinds de mini’s bij onze Vereniging.

Op school zit Rana in groep 5 en heeft verteld dat ze graag tandarts wilt worden omdat dat genoeg verdiend.

Haar favoriete voetbalteam is FC Twente, maar ze heeft geen favoriete voetbalspeler.

Over de dag dat ze Pupil van de Week mocht zijn, vertelde ze dat het een ontzettende leuke dag was. Wel vond ze het erg spannend en eng. Het allerleukste van de dag vond Rana het scoren vanaf de middenlijn in het doel van de tegenstander.

 

Laat een reactie achter