Pupil van de week: Job Guichelaar!

Voor elke thuiswedstrijd van het 1ste elftal wordt een pupil geselecteerd die de wedstrijd mag openen. Meedoen met de warming-up van het 1ste elftal, samen met de scheidsrechter en de ploegen het veld op lopen en natuurlijk niet te vergeten de poster om boven je bed te hangen én het 1ste doelpunt dat gescoord moet worden. Daarna mag je in dug-out zitten om de wedstrijd van dichtbij te bekijken.

Tijdens de belangrijke wedstrijd op, 27 oktober, tussen de Tubanters1897 1 en SV Delden 1 was Job Guichelaar de pupil van de week.

Job is 8 jaar en zit al in groep 5 van de Basisschool. Wanneer hij later groot is, wil hij Architect worden.

Natuurlijk voetbalt Job zelf ook bij de Tubanters1897. Hij speelt in de JO9-4 en wordt getraind door zijn vader, Bas Guichelaar.

Job is fan van FC Twente en zijn favoriete voetbalspeler is zijn eigen vader.

Pupil van de week zijn vond Job “Super Leuk”. Eigenlijk vond hij alles van deze dag super. Of het mee voetballen met de wisselspelers, met de teams het veld op gaan, het eerste doelpunt maken of het bijwonen van de wedstrijd, hij kon niet kiezen wat hij het leukste vond. Het was in ieder geval een dag om nooit te vergeten.

De wedstrijd zelf was heel erg spannend, maar de Tubanters1897 ging uiteindelijk met een 4-1 winst van het veld.

Na de wedstrijd nog een patatje en wat te drinken en niet te vergeten een mooie voetbal met alle handtekeningen van de spelers en begeleiding van het 1e elftal en zijn eigen poster. Zijn dag kon niet meer stuk.

Laat een reactie achter