De Grote Clubactie – loten inleveren uiterlijk 16 november

Vanaf medio september zijn onze jeugdleden druk bezig met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. De verkoopperiode van deze mooie financiële stimulans voor onze jeugdafdeling nadert de einddatum. Wij willen daarom alle leiders en trainers van de jeugdafdeling met klem verzoeken de boekjes met loten uiterlijk 16 november in te leveren! Het zou namelijk zeer zonde zijn wanneer verkochte loten niet op tijd ingevoerd kunnen worden en de inspanning van dat jeugdlid voor niets zou zijn geweest.

Inleveren van loten kan in het clubgebouw bij de administratie. Wanneer deze niet geopend is mogen de loten in de brievenbus van de administratie worden gedeponeerd.

We gaan dit jaar voor het streefbedrag van maar liefst € 2.600,-! Dit is het resultaat van vorig jaar. 

Mochten er trouwens nog jeugdleden zijn die nog geen loten hebben verkocht, dan willen we hierbij ouders, leiders, trainers, etc. vragen hen nog 1 keer goed te stimuleren om dit wel te doen. Er is immers nog tot 16 november de tijd!

Zelf loten kopen of onze actie delen via Social Media 
Via onderstaande button is het ook mogelijk om online loten te kopen voor de Grote Clubactie of om dit via Social Media te delen. Uw steun wordt zeer op prijs gesteld!

Prijzen voor lotenverkopers

  • Twee toegangskaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Twente voor hem of haar die de meeste loten verkoopt.
  • Een Mistery Price voor het team dat de meeste loten verkoopt. Deze prijs wordt afgestemd met het winnende team. Vorig jaar was JO9-2 het winnende team. Zij mochten zich een dag volledig uitleven in de indoorspeeltuin van Ballorig!

Voor overige vragen en het ophalen/inleveren van loten kun je bij ons terecht:
Chantal Wijnberg – 06-45294218
Jeroen Ruijter – 06-28268790

Wij willen iedereen bij voorbaat danken voor zijn of haar inzet!

Met vriendelijke groet,

Chantal Wijnberg en Jeroen Ruijter

Laat een reactie achter