Nieuwe website live!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 26 juni is onze nieuwe website live gegaan. Het doel is dat we hiermee onze leden, potentiële leden, ouders, buurtbewoners en overige geïnteresseerden optimaal informeren, betrekken en enthousiasmeren over alles wat er gebeurt in en rondom onze mooie vereniging. Door de koppeling met voetbal.nl wordt de website vanaf komend seizoen een leuke en actuele informatiebron. Ieder team krijgt een eigen login om de teampagina te voorzien van nieuws, actiefoto’s, sponsoren en spelerfoto’s. Sponsoren hebben de plek die ze verdienen en de kantine loterij heeft uiteraard een prominente plek gekregen.

Let op! Een website is nooit helemaal af, ook deze niet. Het is een nieuwe website en nog niet helemaal volledig. Dus wellicht loop je tegen dingen aan die niet helemaal lekker werken, net niet helemaal duidelijk zijn of mis je dingen. Loop gewoon de site door en geef je verbeterpunten door aan webmaster@tubanters.nl. Sowieso gaan we de komende tijd verder met de optimalisatie van de site en de inhoud, maar jullie hulp en terugkoppeling is meer dan welkom.

2 Reacties

 1. Karin Wagteveld

  Hallo,

  Ik probeer via mail al meer dan een maand in contact te komen met iemand van de ledenadministratie. Dat heb ik geprobeerd via de mail van de site . Nu probeer ik het zo maar eens. Kijken of het me wel lukt, nu jullie een nieuwe site hebben. Die er overigens mooi uit ziet, maar waar ik ook geen contactgegevens kan vinden.

  Mvg Karin Wagteveld

  1. Roland

   Hallo Karin,

   Dank nog voor je bericht. Ik kan niet achterhalen waarom je mail naar ledenadministratie nog niet is opgepakt, maar ook daar worden verbetering aangebracht. Ik zal je bericht doorsturen naar het bestuur. Dank voor je feedback over de contactgegevens. Gaan we aanpassen.

   Gr, Roland Bosman (communicatie commissie)

Laat een reactie achter