Betalen met clubcard in het clubgebouw

Vrijwilligers die recht hebben op een drankje van de club kunnen dat vanaf 1 juli alleen nog met een persoonlijke pas, een teampas of een pas van de betreffende commissie. Het nieuwe betaalsysteem wordt de clubcard genoemd.

Binnen De Tubanters 1897 is de wens geuit om een betere controle te krijgen op de inkomsten en uitgaven binnen het clubgebouw en vrije giften aan vrijwilligers. De eerste stap in dat proces is de introductie van een nieuw kassasysteem. Sinds maart beschikken de barvrijwilligers over twee aan het internet gekoppelde kassa’s met touchscreens. Sindsdien is het ook mogelijk om te pinnen.

De volgende stap is de introductie van de clubcard: een betaalpas waarmee met een vooraf bepaald budget consumpties kunnen worden afgerekend. Is het tegoed op, dan zijn de drankjes voor eigen rekening.

Alle commissies, juniorentrainers, leiders van elftallen op zondag en terreinmeesters kunnen een clubcard met tegoed afhalen bij Peter de Graaff. Hij is aanwezig op maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Clubcards moeten persoonlijk opgehaald worden.

Scheidsrechters en pupillentrainers vormen een uitzondering op de bovengenoemde vrijwilligers en hoeven geen clubcard op te halen.

Vragen?

Neem contact op met jouw commissie of stuur een e-mail naar clubgebouw@tubanters.nl

Laat een reactie achter