Nieuw lid jeugdcommissie – Wendy Geersen – Janssen

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat onze jeugdcommissie onlangs is uitgebreid met Wendy Geersen – Janssen. Wij wensen haar veel plezier en succes in haar nieuwe rol. In onderstaande tekst stelt ze zichzelf voor.

Mijn naam is Wendy Geersen-Janssen, ik ben geboren en getogen in Enschede. Ik ben gehuwd en heb twee kinderen, waarvan de jongste voetbalt bij de Tubanters.

Vanaf het begin van dit seizoen ben ik trainer en begeleider van het team (Jo9-3) van mijn zoon. Dit doe ik samen met twee vaders van spelers uit het team. Het geeft mij energie om deze jongens te proberen de beginselen van het voetbal bij te brengen en tegelijkertijd kan ik af en toe van hun ook nog wat leren.

Gedurende dit seizoen ben ik vanuit De Tubanters benadert om lid te worden van de jeugdcommissie. Naar aanleiding van dit verzoek heb ik een aantal vergaderingen bijgewoond en op basis van deze vergaderingen en de contacten met de andere leden van de commissie heb ik besloten dat ik mij wil inzetten voor deze commissie en de jeugd van de Tubanters. Ik hoop met mijn inbreng dat ik samen met de andere commissieleden de belangen van de jeugd kan vertegenwoordigen. Dat er leuke en goed bezochte activiteiten georganiseerd zullen worden. Dat ik een aanspreekpunt kan zijn voor de jeugdleden en hun ouders op momenten dat dit nodig mocht zijn. Dat ik mijn ervaring die ik in mijn werk (binnen de advocatuur en mediation) heb opgedaan, kan toepassen als lid van de jeugdcommissie

 

Laat een reactie achter