Nieuw coördinator mini’s stelt zich voor

Mijn naam is Gerdo ter Maat. Ik ben 46 jaar en woon samen met Anouk en onze 2 kinderen sinds 5 jaar in Enschede. In het dagelijks leven werk ik bij GlobalTalk. Wij helpen instellingen die een tolk nodig hebben.

Ik ben al sinds mijn 17e actief binnen het jeugdvoetbal en ben o.a. pupillentrainer geweest bij BWO, Rigtersbleek en …. De Tubanters 1897 al is dat al wel weer een aantal jaartjes geleden. Toen onze zoon Raf aangaf graag te willen gaan voetballen was onze keuze dan ook al snel gemaakt. Zijn eerste stappen op het voetbalveld zou hij gaan zetten op sportpark “Het Diekman”. Na een paar proeflessen wilde hij graag lid worden en zo geschiede.

Op het aanmeldformulier had ik aangegeven graag iets te willen gaan doen bij de mini’s. Ik ben er dan toch en ik vind het fantastisch om die jongetjes en meisjes te helpen bij het uitvoeren van hun hobby. Ik heb daarna een gesprek gehad met de club en daar is uitgekomen dat ik de mini-training op de woensdagmiddag ga coördineren. Dat houdt concreet in dat ik de oefenvormen bepaal en de enthousiaste trainers begeleid. Tijdens de circuittraining hebben wij altijd een mikvorm (gericht schieten), een pingelvorm (iemand passeren) en een partijvorm. Deze vormen zorgen er eigenlijk wel voor dat de kinderen voldoende balcontacten hebben en zich dus goed kunnen ontwikkelen.

Spreek mij gerust aan op de woensdagmiddag mocht je nog vragen of opmerkingen hebben.

Laat een reactie achter