Mooi seizoen voor JO11-8

De eerste seizoenshelft verliep voor JO11-8 nogal stroef. Het was voor veel spelers wennen, zoeken en aftasten, Met wisselende resultaten.
Maar na een aantal mutaties in de winterstop spreken we nu al van een geslaagd seizoen. Met nog 2 wedstrijden te spelen hoeft er nog maar 1 wedstrijd gewonnen te worden en dan is het kampioenschap een feit.
Ondanks dat we op 1 wedstrijd na alle wedstrijden met slechts 7 spelers moesten “werken”. Dus geen gelegenheid om even op adem te komen.
Maar de jongens tonen allemaal vechtlust en karakter. Ze zijn bereid om voor elkaar door het vuur te gaan. De echte teamspirit.
Joep is onze sluitpost. Nick probeert achterin alles dicht te houden en daarbij krijgt hij hulp van Daison. Op het middenveld schuiven Daniel en Jurgen steeds van voren naar achteren en werken zich helemaal suf.
Wesley is de motor op het middenveld. Is ook vaak achterin te zien, maar heeft ook goede acties naar voren en scorend vermogen. En in de aanval is Rico heel gevaarlijk en trefzeker, maar is hij ook bereid om eens mee te helpen op het middenveld.

Achteraan : Daniel, Jurgen, Rico, Nick, Wesley, André (leider)
Vooraan: Joep, Daison

Vandaag (zaterdag 19 mei) stond de topper tegen Victoria JO11-7 op het programma. Dit was het toonbeeld van het hele seizoen. Hard werken voor elkaar. Soms zelfs letterlijk met het bloed aan de benen.
Heel goed samenspel, goede reddingen van de keeper, veel kansen (waarvan er zelfs nog wel een paar meer in hadden gekund).
De tegenstander was ook heel goed. Het was een mooie, open wedstrijd.
Als alle kansen aan beide kanten benut waren, waren beide teams in de dubbele cijfers gekomen.
Uiteraard werd de 7-2 overwinning gevierd. Met nog 2 wedstrijden te gaan, heeft JO11-8 aan 1 overwinning genoeg voor het kampioenschap.
We gaan dus volgende week vol goede moed naar Denekamp.

Leider Andre Drenth

Laat een reactie achter