Moeilijke start voor JO11-8

Nadat onze wedstrijd vorige week niet door ging, moesten we vandaag voor het eerst spelen.
Wij kregen Avanti W. JO11-5 op bezoek.
Het leek een leuke, gelijkopgaande wedstrijd te worden. Kansjes aan beide kanten.
Vanuit het niets kwam Avanti op een 0-1 voorsprong, waarna de 0-2 als snel volgde.
Waren wij dan kansloos? Nee hoor, maar wij konden heel goed de ballen recht op de keeper schieten in plaats van ernaast en in het doel.
Dat deed Avanti toch wel iets beter, waardoor er met rust al een 0-5 stand op het “scorebord” stond.
Even de koppen bij elkaar in de rust, paar aanwijzingen geven en vol goede moet starten aan de 2e helft.
Een aantal verbeterpuntjes gezien, maar nog steeds konden we niet scoren. Avanti wel en maakte de 0-6 en 0-7, voordat wij ook eindelijk een doelpunt maakten.
Nourdin scoorde een prima goal een maakte de 1-7.
Avanti scoorde ook weer een keer, waarna aanvoeder Wesley met een snoeihard schot de 2-8 maakte. Maar dat was niet de eindstand, want Avanti scoorde nog 1 keer.
Leerzaam voor alle spelers, met name voor de spelers wiens eerste wedstrijd dit was.
Hopelijk gaan we volgende week met iets meer zelfvertrouwen spelen.