Zondag 26 september KNVB Voetbalfestival bij De Tubanters 1897! Mis het niet!! (t/m JO12)

Roy Lippinkhof wint KNVB amateurvoetballoterij
Onlangs hebben we als vereniging meegedaan aan de KNVB amateurvoetballoterij. Bij deze loterij is clublid Roy Lippinkhof in de prijzen gevallen!!! De prijs, een groot KNVB voetbalfestival voor de jeugd, georganiseerd door TRIBE-sports, is door Roy geschonken aan de pupillen van De Tubanters 1897. Geweldig!

KNVB Voetbalfestival zondag 26 september voor leden t/m JO12 (aanmelden noodzakelijk)
De prijs wordt verzilverd op zondag 26 september. TRIBE-sports zal op deze dag een geweldig voetbalevenement organiseren met 11 spelen voor onze leden tot en met de JO12 van 11.00 tot 14.00 uur (10.30 uur aanwezig). Deelname is gratis en er is koffie voor ouders en ranja voor de deelnemers. We willen de teambegeleiding verzoeken ook aanwezig te zijn.

Let op: maximaal 120 deelnemers. Deelname gaat op volgorde van inschrijving via info@tubanters.nl. Vermeld hierbij je naam en team.

Eerste competitiewedstrijd eerste elftal tegen SV Almelo om 14.00 uur
Het einde van het voetbalfestival om 14.00 uur valt samen met de aftrap van de eerste competitiewedstrijd van ons eerste elftal tegen SV Almelo. We zouden het zeer waarderen als ouders en kinderen even blijven om ons eerste elftal aan te moedigen. We kunnen supporters goed gebruiken!

JO13 tot en met JO17 gaat lasergamen bij Starworld
De jeugd van JO13 tot en met JO17 zal op zondag 26 september gaan lasergamen bij Starworld (Diekman). Voor meer info: https://tubanters.nl/lasergamen

Laat een reactie achter