Goedenavond trouwe fans, bekerduel 2 voor Zat2

Goedenavond trouwe fans,
Na de nederlaag tegen Vogido heeft topcrimineel Aaron S. de neuzen van de toppers weer de goede kant op gekregen. De beste man heeft voor alle toppers een tasje met goodies geregeld. Gewoon het gebruikelijke wat je verwacht van trainer aanvoerder en coach Aaron; een flesje ice, 2 dobbelstenen, een pakje kaarten en een foto van Wiggers die de bal weer is zoeken in de bosjes.
Door deze traktatie van Aaron stonden we er met zn allen opportunistisch in, zoals u dat van ons kent. We waren klaar om Sportclub thuis (of toch uit? Niemand begreep de constructie van Aaron S.) helemaal van het matje te spelen. Avonden, kunstgras en een aangename temperatuur is hét recept om ons foutloze positiespel tot uiting te laten komen.
U voelt het al aankomen. Het is helaas minder goed uit de verf gekomen dan we dachten. We creëerden kansen, maar goals bleven uit. En dan luidt het gezegde; als je ze zelf niet maakt, dan krijg je ze tegen. We hadden wel geluk dat we professionele hulp hebben gekregen van Plopje. Hij heeft na de wedstrijd de pers even te woord gestaan. Waarom niet de trainer? Omdat Aaron S. geen camera’s meer kan zien. Hij staat al vaak genoeg op de foto door die camera’s langs de Duitse snelweg.
Als antwoord op de vraag, hoe heeft deze nederlaag zich kunnen voltrekken, gaf Plopje als verklaring dat we wat meer delletjes speciaal moeten eten van te voren. “Daar word je groot en sterk van, kijk maar naar mij.” Aldus onze woordvoerder.
Ik zal u ook niet langer in spanning houden. Onze droom om door in de beker te gaan, blijft bij een natte droom voor de meesten. We hebben nu tweemaal verloren en we zijn slechter op elkaar ingespeeld dan Hugo de Jonge op de pandemie. Ja, zoveel werk aan de winkel dus. Gelukkig kunnen we het zaterdag meteen weer laten zien. Helaas is dat vooruitzicht ook niet erg rooskleurig aangezien we tegen het elftal moeten waarvan zélfs wij nog nooit gewonnen hebben. Tijd om daar verandering in te brengen hoor ik u denken? U bent naïef.
Samengevat: 2 wedstrijden gespeeld 0 punten, 5 goals tegen, 1 voor, nog geen fatsoenlijke derde helft gedraaid en onze trainer draait binnenkort de bak in. Goed, dieper kunnen we niet zinken dus vanaf hier is er alleen maar verbetering mogelijk!
Met vriendelijke groet,
De Toppers van Zaterdag 2

Laat een reactie achter