Fysiopraktijk Weerfit in clubgebouw De Tubanters 1897

Het begon allemaal enkele jaren geleden tijdens een BBQ van de Hogere Elftallen Commissie bij voorzitter Marcel ter Horst. Er werden wat grappen gemaakt om de samenwerking tussen Weerfit en De Tubanters verder uit te bereiden door een eigen ruimte te openen van Weerfit in het clubgebouw aan de Olympialaan 20. Nu enkele jaren verder is het dan zover gekomen! De ruimte die in het verleden is gebruikt als bestuurskamer en door Sportboulevard Enschede, wordt vanaf december 2019 in gebruik genomen door Weerfit Fysiotherapie.

Weerfit Fysiotherapie (www.weerfit.nl) is al jaren verbonden aan de Tubanters 1897 en biedt sportmedische begeleiding aan de selecties en de pupillen.

Om een behandelkamer te creëren moesten er wel de nodige aanpassingen gebeuren maar met behulp van Ton Bakker & Harald Bijlstra hebben wij nu een prachtige ruimte die begin december in gebruik zal worden genomen.

Lotte Hilderink en John Heron zullen het gezicht worden van Weerfit Olympialaan. Zij zullen aanwezig zijn op maandag, dinsdag en woensdag!

Henny Roerink & Erik Vos ook bedankt voor het faciliteren van het proces!

Met vriendelijke groet,

 

Job Weerstra

Weerfit Fysiotherapie

Laat een reactie achter