De Tubanters 1897: ook in corona tijd Passie voor de bal, Oog voor elkaar

Ondanks de coronamaatregelen wordt het door de inzet van onze vele vrijwilligers toch mogelijk gemaakt om onze jeugd op een veilige manier te kunnen laten voetballen. Dat er zoveel mensen binnen onze vereniging zijn die een steentje willen bijdragen, daar mogen we best trots op zijn! Dit noemen we: Passie voor de bal, Oog voor elkaar.

Als bestuur willen we onze dank uitspreken, maar kunnen dat eigenlijk niet beter dan het bericht dat we hebben ontvangen van een ouder van twee van onze jeugdleden:

We zitten midden in een gedeeltelijke lockdown. Wat een rare tijd!
Gelukkig mogen de jongens blijven voetballen. Om ons heen zien we verenigingen die alles op een laag pitje zetten.
Tubanters daarentegen maakt van de zaterdag een feestje. Onderling tegen elkaar voetballen. Wat een leuk initiatief! Veel vrijwilligers op de been die het, voor degene die voor het hek moeten blijven kijken, erg gezellig maken! Een dikke pluim en dank hiervoor. Mijn jongens hebben een heerlijke zaterdagochtend gehad! 👍

De coördinatoren die dit jaar, ook in weer en wind, poortdiensten hebben gedraaid en ervoor hebben gezorgd dat alle kinderen kunnen blijven voetballen zijn beloond met een presentje:

Onderstaand een kleine impressie van onze vrijwilligers in actie!

 

Laat een reactie achter