Eerste Frank le Loux nieuwjaarswedstrijd + nieuwjaarsreceptie & Midwinterloop

We zijn dit weekend 2018 ingegaan met veel gelukswensen, gezelligheid en sportiviteit!

Het weekend werd letterlijk afgetrapt op zaterdagmiddag met de eerste Frank le Loux nieuwjaarswedstrijd. Deze traditie in wording, waarbij vele familieleden van Frank aanwezig waren, was zeer geslaagd. Vele oude bekende konden gezamenlijk een potje voetballen maar natuurlijk ook vele herinneringen met elkaar ophalen.

Deze wedstrijd, waarbij het eerste elftal toch een maatje te groot bleek te zijn voor de oud gedienden, werd gevolgd door de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Dit jaar vond deze vanwege de huidige verbouwing van het clubgebouw, plaats in het Jan Dalenoort Home. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd door de voorzitter, Marcel ter Horst de nieuwjaarstoespraak gehouden waarbij de nadruk werd gelegd op de vele ontwikkelingen binnen onze vereniging. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe technische manager Freek van Oenen die geassisteerd zal gaan worden door Ben Weber, de verbouwing van ons clubgebouw en de onlangs opgerichte communicatie- en kantine commissie. De toespraak werd door Bert Lambeck op een mooie manier afgesloten met de overhandiging van een cheque van 500 euro aan Sharon van den Bogaert en Rutger Stiekema. Sharon lijdt aan een zeldzame energie stofwisselingsziekte en zal samen met haar vriend Rutger, de Mont Ventoux gaan bedwingen op een tandem om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Voor meer informatie en natuurlijk het doen van een donatie: www.sharon4energy.nl De cheque is mogelijk gemaakt door het internationale herfsttoernooi, waarbij grote dank uitgesproken moet worden aan de onlangs overleden Gerrit van Plateringen. Gerrit is de drijvende kracht van dit toernooi geweest ook v.w.b. het aantrekken van sponsoren.

Zondagochtend was het met een temperatuur van rond het vriespunt en geen bewolking, de ideale omstandigheid voor de jaarlijkse Midwinterloop. Terechte winnaar was dit jaar Roy Stokkers. Voor de pupillen t/m JO11 werd ook dit jaar weer een voetbalcircuit uitgezet. De organisatie had maar liefst 10 onderdelen uitgezet waar de jongens en meisjes veel plezier aan hebben beleefd.

De foto’s:

De deelnemers van de Frank le Loux nieuwjaarswedstrijd met centraal Maxime en Erna le Loux.

De aftrap werd gedaan door Maxime.

De nieuwjaarstoespraak door Marcel ter Horst

De nieuwjaarsreceptie is goed bezocht

De start van de midwinterloop

Een impressie van het deelnemersveld

Het podium van de 8,2km met vlnr: Jeroen Ruijter (3e), Roy Stokkers (1e), Stef Migchelbrink (2e)

Laat een reactie achter