Blauw/zwarte Tubanters pieten bezoeken de pupillen op zaterdagochtend

Op een koude en nevelige zaterdagochtend stond het hoofdveld van Tubanters wederom vol met fanatieke en vreugdevolle kinderen. Vanwege de corona helaas geen competitievoetbal, maar toch spelen de pupillen onderling wedstrijdjes tegen elkaar. Het lekker blijven voetballen wordt met veel enthousiasme uitgevoerd door de spelertjes, maar zeker ook door de trainers/begeleiders, spelleiders en de vrijwillige poortdiensten.

En wat is nou mooier dat er op deze zaterdagochtend zomaar ineens 3 blauw/zwarte pieten het veld opkwamen. Verbaasde spelertjes, blije spelertjes en ook voetballertjes die zich niet lieten afleiden door dit onverwachte bezoek en gewoon bleven scoren. De blauw/zwarte pieten deden mee in de partijtjes en 1 piet ging zelfs op doel staan om de penalty’s, zonder succes natuurlijk, te stoppen.

Aan het eind van de wedstrijden werd er per leeftijdsgroep verzameld en na het scoren van pepernoten en ander lekkers bleken de pieten ook nog cadeaus meegebracht te hebben. Elke speler kreeg een cadeautje van de pieten en zo kwam er een einde aan een gezellige, koude, maar verassende ochtend.

Dank aan de vrijwilligers deze ochtend en natuurlijk aan de jeugdcommissie, die dit weer in prima banen leidde. Bedankt allen!

 

Laat een reactie achter