25 maart – Enschede Fietsstad bij De Tubanters 1897

25 maart Enschede Fietsstad bij de Tubanters
Kom op de fiets naar de vereniging!
Op zaterdag 11 maart staat onze vereniging in het teken van de fiets. Enschede Fietsstad organiseert een leuke activiteit en heeft een verrassing voor iedereen die op de fiets komt!
Wij als vereniging vinden de gezondheid en het plezier van onze leden ontzettend belangrijk en staan daarom achter de uitspraak van Enschede Fietsstad: Op de fiets is het leuker! Want fietsen is vrijheid. En het is goed voor onze stad en jouw portemonnee. Begin alvast met de voorpret en warming-up voor de training of wedstrijd en kom samen op de fiets naar de club!

Enschede Fietst-app
Ken jij de Enschede Fietst-app al? Met de Enschede Fietst-app spaar je punten voor iedere fietsrit. Jouw gespaarde punten wissel je in voor leuke beloningen bij lokale ondernemers. Met de afwisselende challenges verdien je bonuspunten en spaar je extra snel punten bij elkaar. Voor De Tubanters 1897 staat er nu een speciale challenge in de app: Kom met de fiets naar de vereniging en verdien X punten!

Dus wij zeggen: download de app en pak die fiets! Kijk voor meer informatie op https://enschedefietsstad.nl/enschede-fietst-app/

Laat een reactie achter