Verslag Mini League vrijdag 15 maart

Vrijdag 15 maart werd alweer de derde ronde van de De Tubanters Hebbes / Harry’s Stoffenhal Mini League gespeeld. Onder leiding van Tim Bouwhuis en Daniëlle van Dijk werd de warming-up afgewerkt. Onze maatschappelijke stagiaires Emre en Barez hielpen de veldjes uit te zetten en de wedstrijden te begeleiden.

Diverse dribbel en drijf oefeningen werden feilloos uitgevoerd en zo af en toe was er ook een trucje te zien. Na een half uur begonnen de partijvormen. Deze avond was de beurt aan Borussia Dortmund, Newcastle United, AC Milaan en Celtic. Er werd weer gestreden voor elke meter en er werd driftig op los gescoord. Soms van afstand, maar we zagen ook mooie passeerbewegingen, hakjes en al het andere wat er bij hoort. Vanavond hadden we in Max een nieuw lid die amper onder deed voor de routiniers. Ondanks dat Kyan het best een beetje koud had, hield hij het toch vol tot de laatste minuut. Pittige duels tussen Julian en Max, maar alles fair zoals het hoort. De hakjes van Sem, de dribbels van Luuk, zonder enige speler te kort te doen, was het weer genieten langs de lijn. Vanaf de woensdag worden de teams bekend gemaakt. Deze teams spelen twee weken in dezelfde samenstelling en spelen een periode van twee weken tegen elkaar. De winnaar wordt op vrijdagavond bekend gemaakt. Daaropvolgend volgt een nieuwe periode met nieuw ingedeelde teams.

Mocht uw kind graag een keer meedoen? Dat kan door uw kind op te geven via: www.tubanters.nl/mini-champions-league/ Hij of zij mag dan twee keer vrijblijvend meedoen. Leeftijd is vanaf 2012 tot 2014.

 

Laat een reactie achter