Verslag eerste mini league

Vrijdag 2 november was het dan eindelijk zover. De mini-league ging van start. De kinderen hadden zichtbaar veel plezier en ook ouders, opa’s en oma’s hadden zichtbaar genoten van deze nieuwe opzet voor de jongste pupillen (geboren na 01-01-2012). Een opa heeft vroeger bij de Tubanters gevoetbald en is 30 jaar lang niet meer op ons complex geweest.

Nadat de kinderen en ouders welkom werden geheten, werden de teams ingedeeld en de shirts van Barcelona, Juventus, Bayern München, etc.. uitgereikt. Tim Bouwhuis verzorgde de warming up en het techniek gedeelte, waarna we om 18:30 uur begonnen met de wedstrijden. Alle teams speelden tegen elkaar, er werd veel gescoord en behoorlijk wat energie verbruikt. Om 19:00 uur zat de training er op en vertrokken kinderen en ouders tevreden naar huis.

Het mooie van de Mini Champions League is dat iedereen, die in 2012 of later geboren is, zich op kan geven en direct mee kan doen. Je wordt in een team ingedeeld en speelt direct mee in het shirt van één van de grote Europese voetbalclubs.

Als je nieuw bent, kom dan even iets vroeger. Dan kunnen we kennis maken met elkaar en hebben we tijd om het één en ander uit te leggen.

Aanmelden kan via Mini Champions League

Laat een reactie achter