Vacature penningmeester

Vanwege het aflopen van de bestuurstermijn van Roy Stokkers zijn wij op zoek naar een penningmeester die ons bestuur wil komen versterken!

E.V. & A.C. De Tubanters 1897 is een voetbalvereniging met ruim 850 leden. Binnen onze vereniging streven we ernaar om iedereen op een plezierige manier te laten voetballen, zowel prestatief als recreatief. ‘Passie voor de bal’ bindt onze leden. Via het project “De Vrije Ruimte” is de vereniging ook op maatschappelijk gebied actief. Wij hechten veel waarde aan de verbinding die leden voelen met de club. Met gericht beleid onder de noemer ‘oog voor elkaar’ geven wij hier permanent aandacht aan.

Het beleid van De Tubanters 1897 kent de volgende speerpunten:

  • een actief vrijwilligersbeleid;
  • kwalitatief goed bezette commissies met duidelijke taken;
  • financieel gezond;
  • een duidelijk, goed en gestructureerd technisch beleid;
  • heldere communicatie naar de leden;
  • omarmen van nieuwe voetbalvormen en innovaties;
  • goed onderhouden en duurzame accommodatie.

Momenteel bestaat ons bestuur uit Marcel ter Horst (voorzitter), Roy Stokkers (penningmeester), Erik Vos (secretaris), Jeroen Ruijter (communicatie), Jan Schonewille (sponsoring) en Inge Meester (oog voor elkaar). Bert Lambeck treedt op als adviseur van het bestuur. Het bestuur vergadert eens in de twee weken. Vergaderingen worden genotuleerd door Agnes Eijsink. Er fungeert een financiële commissie die de penningmeester met raad en daad, op verzoek, bijstaat.

De man/vrouw die wij zoeken dient te beschikken over een financiële en/of administratieve achtergrond en enige bestuurlijke ervaring. Kennis van voetbal is geen must, affiniteit met sport is wel een aanbeveling. Zittende bestuursleden zullen zorgen voor een plezierige omgeving en voor voldoende gezelligheid. De huidige penningmeester draagt de werkzaamheden in onderling overleg over en zal deel uit blijven maken van het bestuur.

Zou jij onze nieuwe penningmeester willen worden of meer informatie willen ontvangen? Stuur je reactie dan naar bestuur@tubanters.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Laat een reactie achter