Uitnodiging voor alle vrijwilligers!

Enschede, 14 november 2020

Zeer gewaardeerde vrijwilliger,

Je bent al enige jaren van ons gewend dat we onze vrijwilligers in de laatste week van november in het zonnetje zetten tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond. Iedereen die iets doet voor onze club (hoe minimaal ook) is tijdens deze avond welkom en wordt middels gratis drankjes, hapjes en vertier bedankt voor bewezen diensten.

Vanwege de coronamaatregelen is het dit jaar helaas niet mogelijk een dergelijk festijn te organiseren. Toch willen we iedereen ook dit jaar bedanken voor de inzet. We gaan het dit keer echter heel anders aanpakken.

Je wordt uitgenodigd om op VRIJDAG 27 NOVEMBER tussen 19.30 uur en 20.00 uur deel te nemen aan De Tubanters Drive Thru.

Het is de bedoeling dat alle vrijwilligers tijdens genoemd tijdstip met de auto naar de Olympialaan komen en daar – zonder de auto te verlaten – in een feestelijke ambiance het verrassingspakket in ontvangst nemen.

Hoe gaat het in zijn werk:?

Je volgt de route van A naar B (éénrichtingsverkeer) volgens onderstaande kaart.  Ter hoogte van de ingang van onze accommodatie start de Drive Thru en deze eindigt op de T-splitsing met de JJ van Deinselaan.  Zodra je daar bent aangekomen ben je een hele ervaring en een verassingspakket rijker.

Wat moet je doen?

Stuur vóór 19 november as een mail met als onderwerp DRIVE THRU naar info@tubanters.nl. Vermeld je naam en er ligt een verrassingspakket voor je klaar.

Graag tot de 27e !

 

Het bestuur van EV & AC De Tubanters 1897

 

 

Laat een reactie achter