Tubanters Zat2 wint eerste competitieduel: Dag mede-levensgenieters

Na een zware pre-season training, ook wel bekerpoule genoemd, hebben we onze effectieve manier van verwerking ingezet. We hebben alle wedstrijden in de beker verloren zonder een krimp te gegeven.
Vandaag houden we het kort, omdat ik de woorden even niet kan vinden. Ook moet ik het wat kort houden op verzoek van een zeker dames hockey elftal die de concentratie er niet langer dan 2 alinea’s bij kan houden.
Nu is mijn concentratie vandaag ook wat minder. Dit staat hoogstwaarschijnlijk in verband met het fuifje van trainer, aanvoerder, coach, barman en part-time crimineel Aaron S. Mijn hoofd bonkt nu harder dan een heipaal die in de grond wordt gewerkt. Maar ik mag niet klagen, om Jeppa even te citeren. “Mensen zeggen dat ze brak zijn als ze een hoofdpijntje hebben of een beetje misselijk zijn. Ik ben van een heel ander niveau. Ik kan niks anders dan blijven liggen om in leven te blijven.” Dat laatste doet Jeppa dan ook maar wijselijk op deze mooie zondag.
Door naar de wedstrijd. We hebben een puike partij op de mat gepresenteerd, speciaal voor de verjaardag van onze maestro Joeppoe!!! We zijn veerkrachtig gebleken na 3 nederlagen op een rij. De Toppers hebben besloten de schouders eronder te zetten en meteen pal position te pakken, om het maar even in termen van onze F1 supporters te verwoorden. U ziet het goed, wij staan bovenaan. Al na één wedstrijd, wat kan er nog mis gaan? De carrière van trainer, aanvoerder en coach Aaron hing aan een zijde draadje nadat hij 3 grandioze nederlagen heeft geboekt in de beker. Gelukkig voor hem, hebben de Toppers het team van ATC even opgevouwen. Een 10-1 overwinning met niets minder dan 4 goals van Khalid Wassem El Yadea Wachmen, een hattrick van Teunus en de lang verwachte goalasoooooool van Boekholdje. Tevens mocht onze penaltyspecialist Bas aanleggen voor een cheeky uitgelokte pingel. Hij bleek een koele kikker en stuurde de keeper de verkeerde kant op.
Genoeg reden om feest te vieren dus. Dit hebben we ook gedaan. Trainer, aanvoerder, coach, barman en topcrimineel Aaron S. kon nog een gaatje vinden in de begroting om een fuifje te regelen. Dat drugsgeld vloeit rijkelijk in het verre Boekelo kan ik u vertellen. Er was genoeg bier, waar ik nu nog wat last van heb zoals al eerder vermeld.
Het kampioenschap ligt voor het oprapen zo lijkt. Trainer, aanvoerder, coach en barman Aaron mag nog even aanblijven als trainer, aanvoerder, coach en barman. Hopelijk dat we aan het einde van dit jaar een kampioensfeest kunnen vieren! En anders geven we het feest gewoon een andere naam!
Fijne zondag,
Met vriendelijke groet,
De Toppers van Zaterdag 2

Laat een reactie achter