Tubanters V30+ spelen hun 1e wedstrijden!

Vrijdagavond 15 September was het dan eindelijk zo ver.. Onze eerste voetbalwedstrijd voor de dames 30+. Spanning van de gezichten af te lezen, heupjes die nog even goed losgemaakt moesten worden, maar een voorpret die alle zenuwen deed verdwijnen. We moesten naar het verre Overdinkel, maar kwamen niet alleen. Onze mannen, kinderen, familie/vrienden kwamen mee..
Om 19.30 uur werd er afgetrapt voor de eerste wedstrijd. Zou dit het begin worden van een nieuwe carrière? Zouden nu onze verborgen talenten naar boven komen?

Nou…
Nee…

We moesten er duidelijk even aan wennen dat dit niet ‘voor de lol is’. Dat er geen rekening gehouden wordt met het feit dat wij nog maar beginners zijn.

8-0 verlies was de uitslag. Maar oh wat een plezier. Het enthousiasme spatte er van af.

20.00 uur tweede wedstrijd. Inmiddels al 1 afvaller en 1 eigenwijze vrouw (maar daar kan zij niks aan doen, dat zit nou eenmaal in onze genen), die eigenlijk ook moest stoppen maar gewoon doorging.
4-1 verloren maar dames; wat een mooi doelpunt. Wat een ontlading. Alsof we kampioen werden. Een mooie actie, met assist van Heike prachtig ingeschoten door Marion. Geweldig! Hiervoor zijn we naar Overdinkel gekomen..

Derde wedstrijd om 21.00 uur. Lang ging het gelijk op en wow! Wat een keepster hebben wij toch. In het oranje gekleed, maar zeker ook oranje waardig! Want de bal is maar voor 1 persoon, met handen maar vooral knieën veel snoeiharde ballen tegengehouden. En overal bovenop gedoken.
Helaas verloren met 4-2
Marion en Heike zijn de doelpuntenmaaksters. Klasse gedaan dames!

Laatste wedstrijd.
Oké we hebben geen wissels meer.. Maar ook deze wedstrijd gaat gelijk op. Helaas hebben we ook deze wedstrijd verloren met 2-0. Maar er zit een duidelijke groei in!!

Mooie acties gezien vanavond: Dillys en Natascha die vanuit de verdediging naar voren lopen dwars door alles en iedereen heen. Meral met mooie passeerbewegingen en goede voorzet. Jeanette, oudste van het team, maar nog sneller dan de bal. Mirjam en Joyce achterin voor de duvel niet bang. Cindy mooi samenspel en vanavond pech, maar de volgende keer gaan ze er allemaal in. Marion en Heike echte dames, niet lullen maar poetsen! Bianca, helaas duurde jouw debuut niet lang. Tanja, onze women of the match!

Alles gegeven, hier en daar wat pijntjes, en met heel veel passie en lol gespeeld! Geweldig voor het publiek. Trots op dit team! 

Laat een reactie achter