update: de Tubanters organiseert: het “Gerard Westerveld zomertoernooi”

Voor de 11e achtereenvolgende keer, organiseert De Tubanters 1897 aanstaande zondag het “Gerard Westerveld” zomertoernooi, vernoemd naar Gerard Westerveld, voormalig bestuurslid en lid van verdienste en alweer acht jaar geleden overleden.

Zoals we allemaal weten, ligt de nadruk in de zomer op de voorbereiding van de nieuw te starten competitie. Op dit moment zijn alle clubs nog maar enkele weken in training. De trainers willen in deze fase zoveel mogelijk spelers van hun soms vernieuwde 1e selectie aan het werk zien, maar  tevens mag de belasting ook weer niet te groot worden.

Daarom hebben we in overleg met de technische staf van de deelnemende clubs voor deze opzet van dit toernooi gekozen. Niet het winnen is voor de deelnemende clubs belangrijk, maar vooral het oefenen en het laten spelen van alle selectiespelers. Ook hebben de trainers de mogelijkheid om verschillende systemen uit te proberen en het is vooral niet de bedoeling om alleen maar “voor de eigen pot” te blijven hangen.

Aanvallend voetbal (respectievelijk doelpunten maken) wordt daarom extra beloond in de vorm van extra punten voor ieder scorend team

Naast de eerste selectie van De Tubanters 1897 nemen de volgende clubs deel met hun eerste selectie:

Bon. Boys (2e klasse)  – F.C. Suryoye (3e klasse) – Sportclub Enschede (3e klasse) en EMOS (4e klasse)

Toegang is gratis!


Toernooi-opzet:
Datum: Zondag 20 augustus
Aanvang:12.30 uur
Einde toernooi: circa 16.00 uur
Wedstrijden van: 1 x 30 minuten
Voor elke overwinning: 3 punten
Voor elk gescoord doelpunt: 1 punt
Voor een gelijkspel: 0 punten

1ste prijs is een wisselbokaal.

Download hier het speelschema
Download hier het wedstrijdreglement

Laat een reactie achter