Trainer JO15-1 Maikel Stockentree met de tussenbalans van zijn elftal in de winterstop

*WINTERSTOP*

De eerste seizoenshelft zit erop! Geëindigd op een verdienstelijke 6e plek in een competitie die goed aansloot bij ons niveau. We hebben met EV & AC De Tubanters 1897 JO15-1 vijf keer gewonnen en zes keer verloren. Zowel qua resultaat als veldspel was het af en toe wisselvallig, we hebben geen team overklast, maar zijn ook niet weggespeeld.

Belangrijkste is dat spelers zich individueel goed hebben ontwikkeld en als team flinke stappen hebben gemaakt. Er was respect voor elkaar, de tegenstander, de scheidsrechter en vrijwilligers. Daarnaast hebben we ook veel plezier gehad!

 

De laatste wedstrijd kon ik helaas niet aanwezig zijn, maar hebben Nick NijlandKasper SchuitemaSimone Van Petersen-van de Voorde en Sabine de Groot een knappe 5-3 overwinning behaald op de nummer 4 van de competitie. Ik kan dan ook met een gerust hart vaker een weekend weg of op vakantie, hahaha.

Dank aan Harry’s Stoffen & Gordijnen voor (shirt-)sponsoring en Taekwondo Kuipers voor lekkere snacks en drankjes die we hebben gekregen.

Het is heerlijk om weer op het veld te staan, training te geven en wedstrijden te coachen bij een elftal met een leuke groep spelers en begeleiding. Het is alleen wel jammer om te zien en horen dat jullie wel erg blij zijn als ik afwezig ben…

*WINTERSTOP*De eerste seizoenshelft zit erop! Geëindigd op een verdienstelijke 6e plek in een competitie die goed aansloot bij ons niveau. We hebben met EV & AC De Tubanters 1897 JO15-1 vijf keer gewonnen en zes keer verloren. Zowel qua resultaat als veldspel was het af en toe wisselvallig, we hebben geen team overklast, maar zijn ook niet weggespeeld.Belangrijkste is dat spelers zich individueel goed hebben ontwikkeld en als team flinke stappen hebben gemaakt. Er was respect voor elkaar, de tegenstander, de scheidsrechter en vrijwilligers. Daarnaast hebben we ook veel plezier gehad! De laatste wedstrijd kon ik helaas niet aanwezig zijn, maar hebben Nick Nijland, Kasper Schuitema, Simone Van Petersen-van de Voorde en Sabine de Groot een knappe 5-3 overwinning behaald op de nummer 4 van de competitie. Ik kan dan ook met een gerust hart vaker een weekend weg of op vakantie, hahaha. Dank aan Harry's Stoffen & Gordijnen voor (shirt-)sponsoring en Taekwondo Kuipers voor lekkere snacks en drankjes die we hebben gekregen. Het is heerlijk om weer op het veld te staan, training te geven en wedstrijden te coachen bij een elftal met een leuke groep spelers en begeleiding. Het is alleen wel jammer om te zien en horen dat jullie wel erg blij zijn als ik afwezig ben…

Geplaatst door Maikel Stockentree op Zondag 16 december 2018

Laat een reactie achter