Technisch Manager seizoen 21/22 Peter de Vries stelt zich voor

Beste Tubantersleden,

Even voorstellen……

Mijn naam is Peter de Vries, 49 jaar en geboren en getogen in Denekamp.

In het dagelijks leven ben ik accountmanager bij Safety Service in Oldenzaal. Ik ben gehuwd en heb twee dochters.

Vanaf het seizoen 2021/2022 treed ik in dienst als technisch manager van EV & AC De Tubanters 1897. Ik ben zeer content over de gesprekken die ik met het bestuur heb gevoerd en het enthousiasme dat men daarbij uitstraalde. Voor mij mede een reden om deze mooie uitdaging met beide handen aan te grijpen.

Momenteel ben ik bij KOSC in Ootmarsum bezig met mijn vierde en laatste jaar als trainer van het 1e elftal. Als voetballer heb ik jaren in mijn woonplaats bij DOS’19 gespeeld met een uitstapje van drie jaar naar Nordhorn.

Mijn loopbaan als trainer begon dan ook bij DOS. Daar heb ik de D jeugd en C jeugd onder mijn hoede gehad.

Clubs als trainer:

  • BWO A-jeugd
  • HSC’21 A-jeugd
  • Dos’19 2eelftal
  • Dos’19 1eelftal
  • VV Oldenzaal 1eelftal
  • ATC’65 1eElftal
  • Victoria’28 technisch Coördinator
  • KOSC 1eelftal

Ik zal dit seizoen al regelmatig bij de club te vinden zijn om kennis te maken met kaderleden en de functies die zij bekleden.

Daarnaast wil ik zoveel mogelijk indrukken opdoen zodat ik goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

Ik verheug me op de samenwerking.

Groet,

 

Peter

Laat een reactie achter