Techniek dag JO8, JO9 & JO10 – donderdag 25 oktober

Met het invoeren van de VTON methode heeft De Tubanters dit seizoen een trainingsprogramma in huis gehaald waardoor iedere voetballer een betere voetballer kan worden.

De bekendste techniektrainer, Wiel Coerver, is de grondlegger van deze methode en o.a. Cock van Dijk en René Meulensteen hebben deze methode nog groter gemaakt door het bij Manchester United in te voeren. O.a. Cristiano Ronaldo is daar een betere voetballer van geworden.

Wil jij op dezelfde manier training krijgen? Kom dan op donderdagmorgen 25 oktober naar ons complex aan de Olympialaan. Je gaat dan leren, hoe van richting te veranderen, de bal te stoppen en daarna plotseling weer door te gaan, of natuurlijk het mooiste: een tegenstander uit te spelen! Onder leiding van enthousiaste trainers gaan we werken aan dit soort technieken. Na een oefengedeelte proberen we het een en ander in een partijvorm uit. Deze ochtend is alleen voor leden van De Tubanters 1897 Dat is een absolute voorwaarde! De ochtend is voor de leeftijdsgroepen JO8/ JO9 en JO10.

Meld je wel aan, via je leider, of trainer zodat we kunnen zien, hoeveel kinderen belangstelling hebben en een goede planning kunnen maken.

Programma 25 oktober:

9:00:   aanvang

10:30: pauze (voor drinken wordt gezorgd)

12:00: Einde

Een hoge opkomst maakt het tot een succes! Deelname is natuurlijk gratis!
(In de voorjaarsvakantie wordt er een 4-4 toernooi georganiseerd voor de JO11 t/m JO 13. Ook is het de bedoeling een keepers dag te organiseren.)

Uwe Landerbarthold,

Technisch Pupillencoördinator De Tubanters 1897

Laat een reactie achter